Je interieur binnen en buiten met elkaar verbinden

blog binnen buiten interieurstyling

Verbind binnen en buiten met elkaar

Geniet je ook zo van het feit dat we weer meer naar buiten kunnen? Lekker in het zonnetje ontbijten, de middag doorbrengen met een boek op het terras, en ’s avonds de BBQ aan. Heerlijk. Daarom is dit het moment om het buiten gezellig te maken. Wat zomerbloeiers in potten, het onkruid uit de borders en natuurlijk een mooie styling van je terras. Zo ben jij klaar voor een fijne lange zomer. Maar vergeet binnen niet. Want natuurlijk zitten we nog steeds ook veel binnen en is het helaas niet elke dag zomers buitenweer. Daarom is het mooi om zowel binnen als buiten een zomerse look te geven. En dan is het erg mooi om de stijl van je interieur door te trekken in die van je tuin of terras. Zo maak je van je tuin een verlengstuk van je huis en creëer je een mooi geheel in dezelfde stijl. En vaak kan dit zelfs met dezelfde producten. Hoe? Wij geven je de tips.

Kies voor een duidelijke kleur

Het terug laten komen van een bepaalde (accent) kleur zorgt voor eenheid. In deze voorbeelden hebben wij gekozen voor de kleur blauw. Omdat blauw een frisse kleur is die goed bij een zomerse uitstraling past. Daarnaast is blauw makkelijk te combineren. Kies bijvoorbeeld voor geel als zonnig accent naast het blauw. Ruil je donkere tinten in voor een lichtere kleur plaid voor over je bank. Kies daarbij mooie kussens met een leuke zomerse uitstraling.

plaid lichtblauw wol silkeborg

Ook in je slaapkamer haal je de zomer in huis

Je slaapkamer wil je natuurlijk ook graag een zomers tintje geven. Met een mooie sprei kun je dat eenvoudig doen.  Kies ook hier voor een katoenen exemplaar voor de zomerse look. Je kleedt je slaapkamer er mooi mee aan. En is het straks in de zomer erg warm, dan gebruik je ‘m als dunne deken over een laken of een leeg dekbedovertrek.

Buiten styling

Ook in je tuin en op je terras kun je wel wat kleur gebruiken. Trek het kleurenpalet dat je binnen hebt naar buiten door voor een mooi geheel. Je kunt kiezen voor specifieke producten voor in je tuin, maar je kunt ook de plaid van je bank halen of die sprei van je bed en die buiten gebruiken. Mooi gedrapeerd over je tuinbank. En is het wat kil, dan trek je ‘m lekker over je heen. Een product, meerdere mogelijkheden dus.

plaids blauw klippan lamswol buiten

Buiten relaxen

Wil je ook buiten zo’n lekker daybed, verzamel dan een paar pallets. Een matras er op en natuurlijk een mooie aankleding met lekkere katoenen dekentjes en fijne kussens voor in je rug. Zo rol je van je bank binnen naar je daybed buiten.sprei blauw groen katoen plaid

Vergeet de voorkant van je huis niet

In grote steden zie je het vaak. Een bankje voor de deur om lekker in de zon te zitten. Zo zie je maar dat je helemaal niet naar het terras hoeft, je eigen terras is zo gecreëerd. Maar wel fijn dat het straks wel weer mag toch :-). Voor deze foto mocht ik gebruik maken van een heerlijk bankje voor het huis in een prachtige wijk in Helmond.

plaid blauw buiten terras

Ik hoop dat ik je inspiratie heb gegeven voor een zomers interieur voor binnen en buiten.

Kleur in je interieur magazine

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gratis in je mail

Ons nieuwe e-magazine:
Kleur in je interieur

close-link