Verwarm je interieur met okergeel

blog interieur okergeel inspiratie

Verwarm je interieur met okergeel

Bij de gedachte aan de kleur geel in je interieur moet je misschien even slikken. Want dat ligt toch niet zo voor de hand, hooguit als accessoire kleur in de tijd van Pasen. Maar vergis je niet, het ene geel is het andere niet. Okergeel is een mooie warme kleur en tegelijk haal je de zon in huis als je je interieur verrijkt met accessoires uit ons assortiment in okergeel. De kleur laat zich prima combineren met groen en grijs. Ookinhetpaars.nl heeft diverse items in de kleur okergeel die je inrichting net dat beetje extra geven.

okergele plaids
 

Een mooie warme plaid van natuurlijk materiaal

Je kunt de kleur okergeel in je inrichting toepassen met een mooie woonplaid van lamswol. We hebben bijvoorbeeld mooie geweven (okergele) plaids met mooie ingeweven patronen. Je kunt deze plaids vaak aan twee zijden gebruiken, aan de ene zijde is het patroon duidelijk zichtbaar, aan de andere zijde heel vaag en subtiel. Zo kun je met één plaid je bank twee verschillende gezichten geven. Een fijne wollen plaid is natuurlijk ook prima geschikt om ’s avonds lekker onder weg te kruipen als je op de bank zit met een boek of om een goede film te kijken.

okergele kussens plaids

Geef je zitmeubels een ander gezicht met okergele kussens

Ben je je bank of je fauteuils een beetje zat? Vervangen hoeft echt niet meteen. Je kunt een bank of stoel meteen een ander gezicht geven met mooie kussens. Ook hier kan de kleur okergeel een hoofdrol spelen. Een combinatie met grijs geeft bijvoorbeeld een mooi en warm effect. En heb je je woonkamer ingericht in de modern Urban Jungle stijl, die nu helemaal in is, dan past okergeel daar natuurlijk helemaal goed bij. Breng de zon in de jungle met okergele kussens op de bank, combineer met een mooie plaid in groentinten en je bent meteen helemaal in de juiste stijl.

okergeel kussen ruiten

Kies voor gele woonaccessoires van natuurlijke materialen

Bij Ookinhetpaars.nl kijken we niet alleen of producten mooi zijn. Natuurlijk is dat belangrijk, maar voor ons is het minstens zo belangrijk dat onze artikelen gemaakt zijn van goede materialen die het liefst op een zo milieuvriendelijke en diervriendelijke manier worden verkregen. Daarom zoeken we naar kussens, plaids en beddengoed die aan deze eisen voldoen, of in ieder geval aan de meeste daarvan. En we zijn er trots op dat ons dat steeds weer lukt. Ook de okergeel items in onze webshop zijn gemaakt van de beste materialen, door mensen met liefde voor hun producten. Duurzaamheid speelt daarbij ook een grote rol. Van onze producten heb je vele jaren plezier.

Bekijk nu de mooie okergele plaids, dekens en gele kussens in onze webshop en geef je interieur een warme en zonnige uitstraling, ook al is het buiten koud en guur. En blijf je okergeel wat te fel vinden, combineer je okergele kussens dan eens met grijze kussens, een prachtige combinatie.

okergele plaid bank

Kleur in je interieur magazine
  • Cosy homeCosy home
    Hoe maak je je huis gezellig en knus in het …
  • Herfst in je interieurHerfst in je interieur
    Herfst in je interieur We hebben nog een paar prachtige …
  • Huis in kerst sfeerHuis in kerst sfeer
    Tips om je huis gezellig te maken met de kerst. …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
Gratis in je mail

Ons nieuwe e-magazine:
Kleur in je interieur

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Ellen: Heel erg bedankt voor het kleur e-magazine. Ik werd er helemaal blij van (en geïnspireerd).
close-link