Kleur in je interieur

blog kleur interieur

Kleur in je interieur

Dat ik van kleur houd is geen geheim!  Vooral de kleuren blauw, groen en oranje voeren de boventoon in ons interieur aangevuld met ietsiepietsie roze. Want tja, jongenshuishouden 😉
Deze kleuren worden in gepaste dosis toegevoegd zodat ze niet overheersend zijn. Ook houden wij wel van een knal-en/of-uitspringmeubel/object! En ook een beetje humor kunnen we wel waarderen.
Waarom het dan geen schreeuwerig gebeuren wordt? Omdat de basis wit is.  Met de prachtige natuur buiten, het groen en straks de bloemen, is dat ook wel zo prettig.

In onze vorige woning hebben we er destijds wel voor gekozen om een aantal muren van kleur te voorzien. En het is dat er een verhuizing aan kwam maar ik had al plannen om ook hier aanpassingen te doen.
Op een gegeven moment ben je ook wel een beetje op zo’n muur uitgekeken. In de meeste gevallen veranderd je smaak qua interieur ook met het verstrijken van de jaren. Hier zie je een aantal foto’s van ons vorige huis:

keuken gele wand kleur interieur woonkamer blauwe woonkamer blauwe werkkamer blauwe kinderkamer

Kleur in ons huidige huis

Dus ons interieur is hier in de boerderij toch echt wel anders dan het in Steenwijk was. Andere en grotere ruimtes vragen ook om nieuwe meubels, nietwaar 😉 We hebben veel verkocht maar meubels die we niet kwijt wilden ivm herinneringen of gewoon omdat ze mooi zijn, hebben we een nieuw jasje of een nieuwe plek gegeven. Nu komt de kleur vooral terug in kussens, plaids, vazen, geverfde krukjes en kastjes èn de 2 geweldige mooie kleurrijke stoelen. En zoals jullie ongetwijfeld opvalt, in het hele huis komen dezelfde kleuren terug. Dat zorgt ook voor rust en eenheid. Waarbij je in mijn werkkamer nog een toefje roze vindt 😉 Het belangrijkste is natuurlijk altijd dat jij (en jouw gezin) je thuis voelt. Hier zie je foto’s van ons huidige huis. Weer kleur maar dus heel anders gebruikt.

blauwe stoeltjeskleur interieur oranje stoelblauwe slaapkamer  

konijn aan de muur kleur interieur grijze wand Deze blog is geschreven door onze gastblogger Gertrud Prins van Thuisopnummer14

Kleur in je interieur magazine

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meld je nu aan voor onze interieurinspiratie
en ontvang direct €5 korting**Je ontvangt 2 keer per maand de nieuwste interieurtips. Na je aanmelding ontvang je direct de kortingscode die je bij je eerstvolgende bestelling kunt gebruiken.