La Cerise sur le Gateau

kussens cerise sur le gateau

Vrolijke kussens met Franse allure

O wat leuk, we hebben er een nieuw merk bij. Het Franse La Cerise sur le Gateau (de kers op de taart, wat een heerlijke naam) maakt al een aantal jaren een mooie, vrolijke collectie kussens. Voor ons is dit echt weer wat anders dan de kussens die we al in onze webshop hebben en dus echt een aanvulling. De prints zijn geweldig, van vrolijk tot stoer. De kleuren zijn prachtig, van zacht roze tot diep petrolblauw. De kussens zijn wat kleiner dan de normale standaardmaat kussens dus ook dat is echt wat anders. En door het kleinere formaat past er altijd nog een kussentje bij op je bank toch. Daarnaast zijn de kussens ook leuk om toe te passen in de babykamer of kinderkamer.

kussen okergeel

En zoals jullie vast weten, letten wij bij een nieuw product niet alleen op de uitstraling van de producten. Ook de kwaliteit vinden we erg belangrijk. Ook dat zit bij La Cerise sur le Gateau wel goed. Alle kussens zijn gemaakt van goede kwaliteit katoen-linnen menging.

kussen petrol All you need

De kussens worden duurzaam geproduceerd

Als derde criterium willen we dat onze producten een duurzaam karakter hebben. De materialen die voor de kussens van La Cerise sur le Gateau worden gebruikt komen allemaal van Oeko-tex leveranciers. Het Oeko-tex keurmerk staat voor een beleid dat zorg draagt dat de stoffen ecologisch verantwoord zijn. Ze zijn dus vrij van stoffen die schadelijk kunnen zijn voor mens en milieu. Alle producten worden gemaakt in Portugal.

kussens streep kleuren la Cerise sur le Gateau

Het ontstaan van La Cerise sur le Gateau

La Cerise sur le gâteau is opgericht door Anne Hubert. Anne is haar carriere begonnen als fotostyliste voor kranten, tijdschriften en interieurbedrijven. Daar viel ze al op door haar eigen stijl van gebruik van kleuren en patronen. Omdat iedereen haar ideeën zo leuk vond, was dat voor Anne het zetje in de rug om haar eigen label te beginnen. En dat werd dus La Cerise Sur Le Gâteau.

kussens la Cerise sur le Gateau

Anne neemt het klassieke Frans huishoudtextiel als basis waar ze een moderne twist aan toevoegt. Zo krijgen de kussens een vrolijke en originele uitstraling met wat humor en eigenzinnigheid. Ook wordt er door Anne veel aandacht besteed aan de materialen zodat een hoge kwaliteit wordt bereikt en de sierkussens mooi en zacht aanvoelen.
Neem dus snel een kijkje in de webshop en wie weet komen de kussens van La Cerise sur le Gateau wel op jouw verlanglijstje te staan.
Noot: deze kussens zijn uit ons assortiment. Bekijk hier onze huidige collectie kussens.
kussen Josephine roze vogel natuur
Kleur in je interieur magazine

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meld je nu aan voor onze interieurinspiratie
en ontvang direct €5 korting**Je ontvangt 2 keer per maand de nieuwste interieurtips. Na je aanmelding ontvang je direct de kortingscode die je bij je eerstvolgende bestelling kunt gebruiken.