Leuke kussens en plaids voor Valentijnsdag

Valentijn

Leuke kussens en plaids voor Valentijnsdag

Valentijnsdag, dé dag van de liefde komt er weer aan. Het perfecte moment om jouw dierbare(n) te verwennen met een mooi cadeau. Of dit nu je geliefde is, een gewone vriend of vriendin, je vader of moeder, oom of tante of die aardige buurvrouw, dat maakt eigenlijk niet uit. Het is een mooi moment om jouw waardering voor deze persoon te tonen. Maar je kan ook jezelf verwennen met een mooi nieuw kussen of een leuke plaid. Want iedereen wil toch weleens in het zonnetje gezet worden? Wij geven jou tips over onze leukste items met een romantische of warme touch.

Romantische kussens

 

Romantische kussens van Bungalow

De prachtige sierkussens van het merk Bungalow zijn van prachtige kwaliteit en dito kleuren. Door de neutrale tinten matchen ze erg goed in combinatie met kussens met een print. De kussens van Bungalow zijn super leuke woonaccessoires om cadeau te doen. De mooie zachte kleurstelling van de effen kussens geven een subtiel accent aan je interieur zonder overweldigend te zijn. Je woonkamer style je met deze kussens probleemloos met de seizoenen mee: ga voor een fris en zacht kleurpalet met pasteltinten in het voorjaar en de zomer, en warm de sfeer in de koudere maanden op door er juist een donkerder kleurenpalet van te maken. Maar ook de kussens met print zijn een echte aanwinst voor je interieur. Voeg een vleugje vintage toe aan je interieur met de bijzondere kussens met een motief. Deze sierkussens zijn voorzien van een prachtige vrolijken print. De gave print is op het kussen aangebracht door middel van een eeuwenoude techniek genaamd blokprinten. Hierbij wordt de opdruk in kleine delen met de hand op de stof ‘gestempeld’. Hierdoor ontstaan hele kleine verschillen in de stof. Dit maakt ieder kussen uniek! Met zo’n leuk kussen maak jij jouw dierbare vast wel blij!

 

Bungalow kussens Mooie roze plaids voor jouw Valentijn

Bij Ookinhetpaars kun je ook terecht voor leuke plaids in bijvoorbeeld roze. Dit blijft samen met rood toch wel de klassieke kleurstelling voor Valentijnsdag. Een roze plaid staat prachtig in combinatie met een grijs bankstel. In ons assortiment kan je shoppen voor roze plaids. Met een roze plaid kan je echt alle kanten op. Je hebt tegenwoordig heel veel verschillende kleuren roze. Van op en top vrouwelijk tot stoer of juist subtiel oud roze. Het zorgt voor een soort knusse gezelligheid. Je kan de plaid in verschillende kleurtinten online bestellen. Van oud roze tot fel roze, echt alles is mogelijk qua tinten in deze kleur. Ontdek ons online assortiment met roze plaids in de shop. Jouw dierbare gun je toch ook zo’n mooie roze plaid?


Valentijnsdag

Kleur in je interieur magazine

Een reactie op “Leuke kussens en plaids voor Valentijnsdag

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meld je nu aan voor onze interieurinspiratie
en ontvang direct €5 korting*



*Je ontvangt 2 keer per maand de nieuwste interieurtips. Na je aanmelding ontvang je direct de kortingscode die je bij je eerstvolgende bestelling kunt gebruiken.