Maak je interieur helemaal af met kamerplanten!

maak je interieur af met kamerplanten

Maak je interieur helemaal af met kamerplanten!

Niets is zo fijn als een heerlijk interieur dat helemaal bij jouw stijl past, met de meest gezellige warme plaids voor op de bank en die luie stoel, mooie decoratieve kussens voor elk seizoen en kwaliteits dekens en spreien voor de beste nachtrust. Maar soms kan het voelen dat er iets mist, een vleugje frisheid en natuur. Gelukkig kun je dit heel gemakkelijk oplossen met verschillende mooie kamerplanten!

Altijd fris met kamerplanten

Kamerplanten zijn terug van weggeweest en dat is niet zonder reden. Niet alleen geven kamerplanten elke ruimte in je woning een frisse, groene look, maar hebben ze ook ontzettend veel voordelen. Wist je dat de bladeren van kamerplanten slechte stofdeeltjes in de lucht omzetten in pure, schone zuurstof? En dat niet alleen, kamerplanten zorgen er ook voor dat de luchtvochtigheid binnenshuis verbetert. Daarnaast is uit onderzoek gebleken dat kamerplanten een positief effect op je humeur hebben! Dus wat kamerplanten in je woonkamer voor een opgewekt humeur, een paar in je slaapkamer voor een betere nachtrust en zelfs een paar in je studeerkamer voor betere concentratie en productiviteit. De voordelen van kamerplanten zijn eindeloos.

Waar moet je beginnen met kamerplanten?

Kamerplanten komen in alle soorten en maten, en er is voor ieder wat wils. Of je nu graag bezig bent met het onderhouden van kleine stekjes zodat ze opgroeien tot grote gezonde planten, of juist wilt genieten van een grote eye-catcher zoals de Monstera die meteen de aandacht trekt of het liefst zo min mogelijk tijd aan de verzorging wilt besteden (iedereen heeft het al zo druk!), voor iedereen bestaan er passende kamerplanten. Maar waar moet je nu beginnen als je kamerplanten wilt aanschaffen? Heel gemakkelijk, gewoon online! Bij de online plantenwinkel PLNTS kun jij met één klik jouw favoriete kamerplanten uitkiezen en thuis laten bezorgen.

kamerplanten

Voor ieder wat wils

De website van PLNTS is ontzettend handig, aangezien je planten kunt zoeken gebaseerd op jouw wensen, of je nu op zoek bent naar stekjes, grote kamerplanten, hangplanten en zelfs diervriendelijke planten – wel zo fijn voor jouw geliefde viervoeters in huis. Via het menu op de website kun je zelf selecteren of je op zoek bent naar planten die gemakkelijk in de verzorging zijn, die graag in de zon of juist in de schaduw staan en planten die juist groot, klein of hangend zijn. Met bijpassende, hippe, moderne of juist natuurlijke neutrale plantenpotten, dus voor ieder wat wils. Voeg ze toe aan je winkelwagentje en ze worden zo snel mogelijk bij je thuis bezorgd.

Of je nu gaat voor een urban jungle, een eye-catcher of een passende, gemakkelijke plant voor elke ruimte in je woning, je zult ontzettend genieten van de groene frisheid en vele voordelen die kamerplanten het hele jaar door bieden!

Kleur in je interieur magazine

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meld je nu aan voor onze interieurinspiratie
en ontvang direct €5 korting**Je ontvangt 2 keer per maand de nieuwste interieurtips. Na je aanmelding ontvang je direct de kortingscode die je bij je eerstvolgende bestelling kunt gebruiken.