Mijn favoriete woonaccessoires

blog favoriete woonaccessoires

De mooiste items uit mijn eigen huis

Net zoals velen van jullie word ik ook enthousiast van mooie woonaccessoires in huis. In deze blog wil ik jullie daarom mijn favoriete accessoires laten zien. Om jullie te inspireren en natuurlijk om jullie net zo enthousiast te maken als ik ben.

eettafel vaas roze

De roze vaas van Hella Jongerius

Ik heb voor deze blog mijn eigen eethoek gestyled. Daarbij heb ik gebruik gemaakt van een paar items waar ik heel blij van word. Als eerste is dat de eye-cather op de tafel en dat is de roze Hella Jongerius vaas. Het is een limited edition vaas die Ikea heeft uitgebracht in 2005. Helaas is hij niet meer te koop. Ik heb de vaas gebruikt om gedroogde magnolia takken in te doen. Wat een voordeel van gedroogde takken is, is dat je ze makkelijk een jaar kunt bewaren. Een nadeel is alleen wel dat de knoppen niet uitkomen. Door de vorm en kleuren van de vaas met de takken heb je hiermee gelijk een statement gemaakt.

roze vaas

Vitra toolbox

Naast de vaas heb ik ook een item gebruikt wat je misschien niet vanzelfsprekend als een woonaccessoire ziet en al helemaal niet op de eettafel. Dat is de Vitra toolbox. Een prachtig ontwerp. Daarnaast vind ik het een heel handig gebruiksvoorwerp. Ik bewaar er al mijn prulletjes in. Hij is zo handig om kleine dingen in op te bergen, die normaal rondslingeren in je huis (sleutels, je telefoon, een visitekaartje). Daarnaast is hij verkrijgbaar in verschillende kleuren dus er zit vast ook een mooie kleur bij die in jouw huis past. Een mooie kandelaar, theepot en een paar tijdschrift maken voor mij het hele plaatje af.

eettafel vaas roze

En natuurlijk veel kussens

Ook het woongedeelte heb ik voor jullie gestyled, heerlijk om te doen. Ik heb op de bank een paar mooie kussens. Om het net even wat spannender te maken hebben ze wel allemaal een verschillend formaat. Ik ben vooral gek op grijze kussens en roze kussens.

kussens grijs roze bank

Nog meer warme woonaccessoires

Om de zithoek net even wat extra’s te geven heb ik de poef voor de bank gezet. Het maakt de hoek speelser maar ook heerlijk om de voetjes er op te leggen of te gebruiken als extra zitplek. En daarnaast natuurlijk mijn heerlijke vloerkleed op de vloer. En voor extra warmte voor mijzelf kies ik voor een grijze plaid.

bank kussens poef

Dit waren mijn favoriete accessoires van dit moment. Heb jij ook een favoriete accessoire in jouw woonkamer?

Deze blog is geschreven door Inge van de blog Stijlinge. Inge woont met haar zoontje in een leuk en inspirerend huis aan de rand van het dorp Ochten. Inge is erg creatief en altijd bezig met haar huis. Ze haalt overal de mooiste woonaccessoires vandaan waarmee ze haar huis nog mooier maakt. Ze schrijft hier erg inspirerend over op haar persoonlijke blog.

Kleur in je interieur magazine

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meld je nu aan voor onze interieurinspiratie
en ontvang direct €5 korting**Je ontvangt 2 keer per maand de nieuwste interieurtips. Na je aanmelding ontvang je direct de kortingscode die je bij je eerstvolgende bestelling kunt gebruiken.