Neutrale kleuren in huis saai? Zeker niet met deze kussens en plaids!

Neutrale kleuren saai? Zeker niet met deze kussens en plaids van het merk Moyha!

Je vraagt je misschien weleens af voor welke kleur je moet gaan bij de inrichting van je huis. Stem je alles op elkaar af in één tint of specifieke kleur, hou je juist van contrasterende kleuren of ga je toch liever voor neutrale kleuren? En waar denk je dan aan bij neutrale kleuren? Wordt dat niet saai? Gelukkig hebben wij prachtige kussens en plaids in neutrale kleuren van het duurzame merk Moyha. En geloof ons, met deze kleuren wordt jouw inrichting zeker niet saai!

Moyha plaids

Ontdek de stijlvolle kussens en plaids van Moyha

Moyha is een duurzaam merk uit Polen. De producten hebben een effen design, zachte kleuren, zijn van goede kwaliteit in harmonie met de natuur. Moyha maakt gebruik van natuurlijke materialen zoals hout, katoen, wol en leer. De plaids van Moyha hebben mooie kleuren die je moeiteloos met iedere woonstijl combineert. Kies voor grijs of antraciet of voor mooie aardetinten. Of doe eens opvallend en ga voor groen, een kleur die je interieur een verrassend frisse uitstraling geeft. De ontwerpen zijn bovendien tijdloos klassiek. Wat er ook verandert in je interieur, deze gebreide plaids kun je altijd blijven gebruiken. De plaids zijn gemaakt van koel aanvoelende katoen of juist van lekkere dikke wol. Voor ieder seizoen is er op die manier een mooie plaid waar je naar wens lekker onder weg kunt kruipen of die voorkomt dat je blote zomerbenen aan de bank vast blijven plakken.

Moyha taupe en zwart

Comfortabele grijze kussens

Vaak zijn kleuren die in interieurs gebruikt worden aan mode en trends onderhevig. Een kleur die één seizoen leuk is, en waarop je daarna eigenlijk alweer uitgekeken bent. Vooral sprekende kleuren zijn kleuren die komen en gaan. Dat zal met grijs niet snel gebeuren. Dit is een kleur die al tientallen jaren onderdeel uitmaakt van onze inrichting. Rustig en onopvallend op de achtergrond, zorgt grijs ervoor dat je interieur de rust en warmte blijft uitstralen waar je onbewust de behoefte aan hebt. Heb je wel eens gedacht aan een grijs kleed voor in je interieur? Maar ook grijze kussens of een grijs plaid. Het kan allemaal. Grijs kan je met elke kleur combineren en verveelt niet snel. Bovendien straalt grijs warmte uit als je het combineert met wat donkerdere, aardse tinten of houten accessoires.


Moyha grijze kussens

 

Aardse tinten in je slaapkamer

Voor een chic look in je interieur, zijn aardse tinten perfect. Bij aardse tinten kun je bijvoorbeeld denken aan antraciet, bruin or caramelkleurig. Verschillende natuurlijke tinten, elk met een ander karakter. Deze tinten geven een natuurlijke look aan je interieur. Met name in je slaapkamer kan dit veel rust geven en je kan er eindeloos mee combineren. Combineer het met champagne of off-white. Een gebroken witte muur in je slaapkamer met een mooie (licht)bruine sprei zorgt voor een kalme uitstraling. Je zal daardoor heerlijk slapen! Alle items van Moyha zijn gemaakt van duurzame materialen die vele jaren meegaan. Een mooi plaid van wol gaat jaren mee en zal dus vele kleurwisselingen in je woon- of slaapkamer overleven.


Moyha caramel en bruin

Relaxen met beige

Beige is een zeer veelzijdige kleur en de tint van deze tijd. Beige is een hippe kleur die eigenlijk in elk interieur mooi toegepast kan worden. De beige kleur staat voor betrouwbaar en flexibel. Het is een warme kleur die rust en bedachtzaamheid uitstraalt. Daarom is het de perfecte toevoeging aan iedere woning. Je hoeft zeker niet meteen de verfkwasten tevoorschijn te halen om een muur beige te schilderen. Ook met een mooi beige kussen op een eikenhout of beukenhouten bank haal je al de kalmte van deze tint in huis. Beige is er in vele verschillende tinten en is een diverse kleur. Er kan veel meer met beige.


Moyha zandkleurige kussens en plaids

 

We kunnen wel concluderen dat je met de prachtige producten van Moyha alle kanten op kan wat betreft natuurlijke kleuren. Of je nu gaat voor lichtgrijs, antraciet of juist bruin, combineer de kussens en plaids op jouw manier en maak er helemaal jouw stijl van! Wij zijn benieuwd naar je favoriete kleur en product van Moyha 🙂

Kleur in je interieur magazine

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meld je nu aan voor onze interieurinspiratie
en ontvang direct €5 korting*



*Je ontvangt 2 keer per maand de nieuwste interieurtips. Na je aanmelding ontvang je direct de kortingscode die je bij je eerstvolgende bestelling kunt gebruiken.