De nieuwe kussens van la Cerise sur le Gateau

kussens kleurrijk blog

De nieuwe collectie kussens van het merk la Cerise sur le Gateau

Dit jaar bestaat het mooie Franse merk la Cerise sur le Gateau al tien jaar. Dat vieren ze met een feestelijke najaarscollectie vol prachtige woonaccessoires. Wij hebben daar natuurlijk de items uitgekozen die bij onze shop passen. Ook zijn een aantal bestaande items die waren uitverkocht weer terug in de collectie. Door het kleurgebruik van warme en vergrijsde tinten passen de sierkussens perfect in de najaarstrends van dit seizoen.

kussens ruiten groen grijs

Stoere kussens voor op de bank

De nieuwe collectie sierkussens is genaamd Oscar. Ze hebben een mooi ruitenpatroon dat door zeefdrukken op de stof is aangebracht. Een extraatje is het gouden geborduurde logo, een kleine cirkel, die je op elk kussen terug vindt. De achterkant is effen beige katoen, wat een mooi contrast geeft met de voorkant. Er zijn zes kleuren, van mosterdgeel naar flessengroen tot warm diep grijs. Alle kleuren zijn prachtig te combineren met elkaar. Ook mooi is om een combinatie te maken van een Oscar samen met bijvoorbeeld een effen grijs kussen of een kleurrijk exemplaar zoals een geel kussen.  Door de verschillende structuren van het katoen en het breisel, een spannende combinatie.

kussens ruiten geel groen grijs

De productie van de kussens

De kussens worden gemaakt in Portugal, in Porto. Deze stad is niet alleen bekend om zijn port maar ook om de rijke textielindustrie. Hier komen ambacht en innovatie samen en worden de kussens uit een mooie kwaliteit linnen en katoen op een eerlijke manier gemaakt. De liefde en aandacht van de ontwerpen worden vertaald in de tastbare producten.

la Cerise sur le Gateau productie

Het merk la Cerise sur le Gateau

Toen Anne Hubert in 2007 begon met haar eigen merk la Cerise sur le Gateau had ze niet durven dromen dat haar ontwerpen zo goed ontvangen zouden worden en ze 10 jaar later zou staan waar haar bedrijf nu staat. Maar gek is het niet want als geen ander voegt ze steeds weer een vleugje humor toe aan haar stoere ontwerpen. Die combinatie kenmerken de producten van la Cerise sur le Gateau wat veel mensen aanspreken. Anne refereert met haar ontwerpen aan la vie douce, het goede Franse leven. Ze woont en werkt deels in de Elzas en deels in Parijs. Hierdoor combineert ze moeiteloos haar plattelandse nuchterheid met haar stadse modegevoel. En dat levert nu al tien jaar fijne woonaccessoires op.Combineer de rechthoekige maten eens met vierkante kussens, dat geeft een mooie variatie.

kussens la Cerise sur le Gateau

Kleur in je interieur magazine

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meld je nu aan voor onze interieurinspiratie
en ontvang direct €5 korting**Je ontvangt 2 keer per maand de nieuwste interieurtips. Na je aanmelding ontvang je direct de kortingscode die je bij je eerstvolgende bestelling kunt gebruiken.