Nin-Nit: duurzame, retro kussens met botanische print

nin-nit

Nin-Nit: duurzame, retro kussens met botanische print

Ben jij op zoek naar unieke kussens? Fleur je interieur dan op met een kussen van Nin-Nit. Nin-Nit is een jong, Nederlands merk van een broer en zus, dat ontstaan is uit een gedeelde liefde voor de natuur. En deze liefde zie je overal terug: van de prachtige botanische designs, tot aan het gebruik van duurzame materialen. En het leuke is dat er een nieuwe collectie met prachtige kussens uit is. Uiteraard kun je deze bij Ookinhetpaars vinden.

nin-nit

Tweezijdig: lekker veelzijdig!

De sierkussens zijn voorzien van een tweezijdige bedrukking waar je eindeloos mee kunt variëren door ze om te draaien. Met de op de natuur geïnspireerde kussens heb je het hele jaar door de gezelligheid van buiten in huis. De gave botanische kussens van Nin-Nit zijn geweven van 100% katoen en worden bovendien gemaakt in Nederland. Natuurlijk, duurzaam, een echte blikvanger én ook nog eens lekker zacht en comfortabel: wat wil je nog meer?

bloemen kussens

Verschillende formaten

De vierkante kussens zijn verkrijgbaar in twee verschillende afmetingen. De 50 bij 50 centimeter kussens hebben een gemiddelde afmeting waar je altijd wel een plekje voor hebt (of maakt!) op je bank of in een fijne stoel of fauteuil. Daarnaast kun je ook kiezen voor kussens met formaat 60 bij 60 centimeter. Dit is een ruime afmeting die bij uitstek geschikt is wanneer je een grote bank of fauteuil hebt, of wanneer je een flinke dot kleur wilt toevoegen. Welke maat je ook kiest, deze kleurrijke botanische kussens zijn ideaal om je interieur letterlijk en figuurlijk op te fleuren!

De nieuwe collectie van Nin-Nit kussens heeft ook prachtige rechthoekige varianten. De afmeting is 60 centimeter bij 40 centimeter. Dit is een gemiddelde maat die door zijn langwerpige vorm de nadruk legt op de lengte van je bank waardoor deze extra ruim lijkt. Prachtig wanneer je een hoekbank met chaise longue hebt. Maar de sierkussens zijn ook ideaal om een gezellig vleugje kleur en gezelligheid toe te voegen aan een saaie fauteuil of luie stoel. Natuurlijk ook leuk om af te wisselen met de vierkante kussens van Nin-Nit.

Rechthoekige nin-nit kussens

Retro kussens

Met een tweezijdig kussen heb je twee unieke kussens in één, want je wisselt het patroon af door het kussen simpelweg om te draaien! De kussens hebben een retro print van bloemen en planten in de kenmerkende, patchwork-achtige stijl die we van Nin-Nit kennen. De kleuren van de nieuwe collectie zijn een elegante mix: we zien veel verschillende tinten roze, rood, groen maar ook wat crème en bruin en zelfs een vleugje blauw. De collectie heet niet voor niks ‘From the past’, al stralen ze zeker geen oubolligheid uit. Met een kussen in zo’n leuke retro print fleur je je saaie grijze bank lekker op.

nieuwe collectie nin-nit

Kleurrijk én duurzaam

De twee nieuwe series kussens heten Patterns of the Past en Flowers of the Past. De patronen zijn geïnspireerd op de bloemen die je ziet op schilderijen in het Rijksmuseum. De kleuren van deze kussens geven extra warmte aan je woonkamer. Hou je je interieur graag rustig? Met neutrale kleuren zoals beige, crème en grijs blijft alle aandacht gevestigd op deze gave blikvanger terwijl het geheel toch zacht en ingetogen blijft. De sierkussens van Nin-Nit worden bovendien gemaakt van hoogwaardige, duurzame stoffen zoals katoen en water- en vuilafstotend polyester (buitenkussens). Hierdoor heb je jarenlang plezier van deze vrolijke kussens. Bovendien worden alle kussens gemaakt in Nederland, en is het bedrijf circulair ingericht. De ecologische voetafdruk van Nin-Nit wordt hierdoor zo klein mogelijk gehouden. Duurzaamheid en design gaan hand in hand bij dit mooie merk. 
duurzaam nederlands merk

 

Kun jij niet wachten tot je zo’n mooi exemplaar van Nin-Nit op de bank hebt liggen? Bestel dan snel een paar mooie kussens in onze webshop!

Kleur in je interieur magazine

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meld je nu aan voor onze interieurinspiratie
en ontvang direct €5 korting*



*Je ontvangt 2 keer per maand de nieuwste interieurtips. Na je aanmelding ontvang je direct de kortingscode die je bij je eerstvolgende bestelling kunt gebruiken.