Ontdek Klippan, een kleurrijk en duurzaam Zweeds merk

duurzaam klippan

Ontdek Klippan, een kleurrijk en duurzaam Zweeds merk

Het Zweedse merk Klippan is duurzaam en weeft plaids van de hoogste kwaliteit wol en katoen. Het merk heeft designers in dienst die elk jaar met leuke nieuwe patronen komen. Veel designs blijven jarenlang in de collectie omdat ze tijdloos maar daarnaast ook gewoon erg mooi zijn. Wij van Ookinhetpaars zijn dol op duurzaam Scandinavisch design en wijden dan ook graag een blog aan dit prachtige merk. Lees snel verder om inspiratie op te doen voor de mooiste Klippan producten in jouw interieur.

Het merk Klippan

Ga voor vrolijk geel

Een Klippan deken is heerlijk warm. De katoenen plaids zijn uiteraard wat koeler en zeer geschikt voor de zomer. Het katoen is niet ruw of stug maar geborsteld en daardoor heerlijk zacht. De wollen plaids zijn gemaakt van lamswol en lekker dik geweven. Ze zijn heerlijk warm dus je kan er heerlijk onder liggen op de bank. Of leg ze aan het voeteneind van je bed. Dan trek je ze er bij als je het ’s nachts wat koud hebt. En natuurlijk staat zo’n plaid ook erg mooi als kleurrijke woonaccessoire in je slaapkamer. Haal de zon in huis en ga voor (oker)geel. Klippan heeft een grote collectie vrolijke gele plaids, van lichtgeel tot mosterdgeel. Naast lamswol hebben we ook katoenen plaids. Zo is er altijd wel een Klippan bank kleed dat past in jouw interieur en voldoet aan jouw wensen. En natuurlijk kun je de plaid leuk combineren met een Klippan kussen.

Gele plaids Klippan

Natuurlijk is Klippan er Ookinhetpaars! 😉

In de wintermaanden is het heerlijk om onder de Klippan deken te duiken. Voor extra warmte kan je kiezen voor eco-wol. Wol geeft extra warmte af en zorgt ervoor dat je het al snel heerlijk warm onder de deken krijgt. De eco-wol klippan plaids zijn ook nog eens 100% duurzaam geproduceerd. Een extra warme deken in de wintermaanden gaat dus niet ten koste van het milieu, wel zo prettig. En natuurlijk zijn de Klippan plaids er ‘Ookinhetpaars’ ;-). Paars is natuurlijk Claudia haar favoriete kleur dus we konden het niet laten om de paarse producten van Klippan te noemen. Er zijn grijze plaids met subtiele paarse blokken maar Klippan heeft ook effen plaids in paars of lila.

Shop Klippan in het paars

 

Duurzaam en chic

Zwart en wit passen overal bij, dus dat kan altijd in je interieur. Voor een rustige uitstraling combineer je een zwarte plaid met items in neutrale kleuren, zoals off-white, bruin of grijs. Ben je juist gek op felle en rijke tinten in je woonkamer? Dan geeft een zwarte plaid een mooi contrast waardoor de felle kleuren extra benadrukt worden. En wat denk je van een combinatie met edelsteenachtige kleuren zoals donkergroen, paars en okergeel voor een rijke, warme sfeer? Zo wordt het geheel echt chic en waan je je even in een hotel. We hebben effen zwarte plaids in het assortiment maar ook met een print. Bijvoorbeeld met een ingeweven bogenpatroon wat doet denken aan een moderne versie van jaren ’70 vintage prints. De eenvoudige afwerking met een locksteek zorgt ervoor dat het gave patroon alle aandacht krijgt. Dus wees hip en ga voor zwart! 🙂

 

Klippan in het zwart

Prachtige kussens met Scandinavisch duurzaam design

Klippan kussens zijn van hoge kwaliteit, gemaakt van prachtige eco-wol en ze hebben een leuk Scandinavisch design. Je bank kun je hiermee mooi aankleden. De sierkussens zijn lekker zacht door het gebruik van lamswol. Dus heerlijk om tegenaan te zitten! Kussens moeten natuurlijk niet alleen mooi maar ook comfortabel zijn. De kussens van Klippan hebben warme kleuren waardoor ze een eye-catcher zijn in je interieur, zoals de prachtige sierkussens in roze tinten. De wollen sierkussens hebben een visgraat patroon. De buitenrand is mooi omgezoomd met een zogeheten festonsteek. De maat van deze wollen kussens is 45 cm bij 45 cm. Je kunt kiezen of je ze met of zonder vulling wil hebben. De Klippan kussens zijn super goed te combineren met de Klippan plaids. Je kan er helemaal je eigen stijl van maken door de kleuren te mixen en matchen maar je kan ook voor dezelfde kleurstelling kussens en plaid gaan.

Rustiek roze

Ben jij nu net zo’n fan geworden van dit merk als wij? Neem dan gauw een kijkje in onze webshop voor de volledige Klippan collectie!

Kleur in je interieur magazine

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meld je nu aan voor onze interieurinspiratie
en ontvang direct €5 korting*



*Je ontvangt 2 keer per maand de nieuwste interieurtips. Na je aanmelding ontvang je direct de kortingscode die je bij je eerstvolgende bestelling kunt gebruiken.