Onze lente plaids

lente plaid

Een onmisbaar item in de lente: een fijne plaid

Heerlijk, het is lente! Hier hebben we allemaal naar uit gekeken. Wat meer tijd buitenshuis kunnen besteden. De tijd van langere dagen, meer zon en hogere temperatuur is aangebroken.  Ik heb al een paar keer lekker buiten gezeten om van het zonnetje te genieten. Soms, wanneer het later wordt kan het toch nog best wel fris worden. In plaats van een dikke jas aan te trekken, is het dan fijn om lekker onder een warme plaid weg te kruipen. Hierdoor kan ik langer buiten zitten en extra genieten van de steeds langer wordende lentedagen.
Plaids buiten in de lente

Houd jezelf lekker warm onder een plaid

Zie je ook steeds vaker plaids of dekentjes liggen bij mensen op hun veranda, in de tuin of bij restaurants? Niet gek natuurlijk want zo’n gekleurd dekentje fleurt elk terras meteen op! Daarnaast geeft het ook precies de extra warmte die we juist in de lente goed kunnen gebruiken. Wat dacht je er van om een mand met plaids te vullen? Je pakt er snel een mooie uit zodat jij, en je gezelschap, lekker buiten op je terras in het lentezonnetje kunt zitten. Gebruik je ze buiten niet, dan doen je fijne plaids natuurlijk dienst als warm dekentje binnen op je bank. Kruip lekker weg op de bank onder een plaid met een fijn tijdschrift en een grote kop thee. Huisgenoten en huisdieren erbij en de gezelligheid is compleet.

Lekker op de bank met een plaid en je huisdier

Een plaid als picknickkleed

Plaids zijn ontzettend multifunctioneel en kunnen voor van alles gebruikt worden. Ook prima als reisdeken! Heerlijk als je besluit om een weekendje weg te gaan. Tijdens de lange tocht kunnen de kids op de achterbank even wegdoezelen onder zo’n fijne deken. En op je reisbestemming kleed je je verblijf extra gezellig aan met jouw favoriete kleur plaids. Heb je een gezellige picknick met vrienden gepland? Dan biedt een plaid ook uitkomst, zoals bijvoorbeeld een picknickkleed. Deze plaids zijn gemakkelijk op te rollen en neem je zo mee. Op warme dagen is het ideaal om een stuk te gaan fietsen en dan lekker te pauzeren met je eigen broodjes, lekkere hapjes, en misschien ook een lekker wijntje?
Picknickkleed in lente

Welke plaid kies je in de lente?

In ons assortiment vind je plaids in allerlei kleuren. Kies voor een exemplaar die het leukste staat bij jouw terras, veranda of in huis. Wil je liever een neutrale kleur zodat de plaid overal bij past en je hem ook zo mee naar binnen neemt? Of wil je extra de zon in huis halen, ga dan voor een plaid in een sprankelende kleur, zoals bijvoorbeeld geel, oranje of roze. Ook hebben wij plaids in allerlei verschillende soorten materiaal waar je uit kunt kiezen. Om extra op te warmen kruip je natuurlijk graag lekker weg onder een dik wollen plaid. Maar in het voorjaar kan een katoenen exemplaar je warm houden op een frisse lenteavond. Wil je ook dat wanneer het te koud is om buiten te zitten, je plaid nog goed van pas komt? Kies dan voor een extra groot exemplaar. Deze kun je nog heel leuk gebruiken als sprei over je bed! Op naar nog veel meer lekkere avonden buiten!

Kleur in je interieur magazine
[arpw thumbnail="true" limit="3" date="true" excerpt="true" excerpt_length="10" thumbnail_size="full"]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ons nieuwe e-magazine:
Kleur in je interieur

Wil je graag hulp bij het toevoegen van kleur aan je interieur? Laat je inspireren door de ideeën in het Inspiratie E-magazine 'Kleur in je interieur'. Door de tips uit dit e-magazine toe te passen ben jij straks trots op je eigen mooie huis en stap je iedere dag een fijn en warm interieur binnen. Want met kleur maak je van je huis een eigen thuis.
Vraag het E-magazine gratis aan

*Een kleine waarschuwing: het downloaden van dit e-magazine kan zorgen voor enthousiasme en hebberigheid. Je vindt gelukkig in het e-magazine ook de nodige links waarmee je de mooiste producten direct in de webshop kunt bestellen.
Ook ontvang je van ons 2 keer per maand de nieuwste interieurtips, zodat je steeds weer nieuwe inspiratie krijgt voor jouw interieur.