De plaids van Brita Sweden

plaids brita sweden blog

Met een wollen plaid van Brita Sweden breng je de typische Scandinavische sfeer in je interieur

Ben je toe aan een herinrichting van je woonkamer of ga je verhuizen en krijgt alles sowieso een make-over? Dan is dat het ideale moment om ook eens goed naar je woonaccessoires te kijken. Want een nieuw bankstel is leuk, maar die nieuwe bank omtoveren tot een knusse plek waar je graag zit is nog veel leuker. Bij Ookinhetpaars vind je daarvoor volop inspiratie. Als je fan bent van een Scandinavische look qua meubels en accessoires dan kunnen we je de plaids van Brita Sweden aanbevelen.

wollen plaids brita sweden

Warme kleuren, natuurlijke materialen

Brita Sweden is een Zweeds familiebedrijf waar kwaliteit ver boven kwantiteit staat. Bij Brita Sweden gaat het om tijdloze en stijlvolle woonaccessoires die in ieder interieur passen. Ook als je de Zweedse stijl niet helemaal wilt doorvoeren met houten meubels en de typisch Scandinavische kleuren passen de plaids van dit merk prima in je interieur. De kleuren zijn schitterend en de patronen zijn met zorg ontworpen. En over de kwaliteit hoef je je geen zorgen te maken, want alle plaids zijn gemaakt van zuivere wol. Wol die duurzaam en diervriendelijk is geproduceerd, want dat vinden de mensen achter Brita Sweden heel belangrijk.

plaids wol roze brita sweden

Een veelzijdige plaid van topkwaliteit

Een plaid is natuurlijk niet alleen om over je bank of bed te leggen, hoewel deze fraaie plaids daar bij uitstek geschikt voor zijn, in combinatie met onze zachte wollen kussens bijvoorbeeld. Maar je kunt een plaid natuurlijk ook prima gebruiken als je naar buiten gaat. Laat de kinderen er op spelen op het terras of neem hem mee als je gaat picknicken. En als je ’s avonds van de laatste zonnestralen wilt genieten maar het is eigenlijk net te fris buiten, dan kun je deze plaid gebruiken om lekker onder weg te kruipen. Bij Ookinhetpaars zijn we trots dat we Brita Sweden aan ons assortiment hebben kunnen toevoegen. Bekijk deze heerlijke wollen plaids in onze webshop en bestel meteen jouw favoriet.

blog brita sweden wollen plaid

Kleur in je interieur magazine
[arpw thumbnail="true" limit="3" date="true" excerpt="true" excerpt_length="10" thumbnail_size="full"]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ons nieuwe e-magazine:
Kleur in je interieur

Wil je graag hulp bij het toevoegen van kleur aan je interieur? Laat je inspireren door de ideeën in het Inspiratie E-magazine 'Kleur in je interieur'. Door de tips uit dit e-magazine toe te passen ben jij straks trots op je eigen mooie huis en stap je iedere dag een fijn en warm interieur binnen. Want met kleur maak je van je huis een eigen thuis.
Vraag het E-magazine gratis aan

*Een kleine waarschuwing: het downloaden van dit e-magazine kan zorgen voor enthousiasme en hebberigheid. Je vindt gelukkig in het e-magazine ook de nodige links waarmee je de mooiste producten direct in de webshop kunt bestellen.
Ook ontvang je van ons 2 keer per maand de nieuwste interieurtips, zodat je steeds weer nieuwe inspiratie krijgt voor jouw interieur.