Een romantische slaapkamer

blog romantische slaapkamer

Zo maak je je slaapkamer pas echt romantisch

Veel mensen, en dan vooral de dames, dromen van een romantische slaapkamer. Met veel roze en zo’n gezellige ouderwetse rieten stoel in de hoek die oma vroeger ook had. En op die stoel drapeer je dan van die gezellige roze kussens in verschillende tinten en daar tussen zet je dan stiekem een paar van je favoriete knuffels. Zo’n gezellig hoekje maakt je slaapkamer gelijk al een stuk knusser. Maar de mannen willen liever wat stoerders. Hoe maak je het nu romantisch zonder dat het too much wordt?

dekbedovertrek bloemen roze wit romantisch 

Een romantisch rozenbed

En met alleen een leuk hoekje met rieten stoel ben je er natuurlijk nog niet. Het belangrijkste meubelstuk van de slaapkamer moet ook nog in de metamorfose. Weg met dat saaie dertien in een dozijn dekbed dat in de aanbieding was bij dat grote warenhuis. We gaan het nu echt gezellig maken. Wat dacht je van een prachtige dekbedset met rozen. Een dekbedovertrek met een prachtig rozenpatroon in een bonte kleurenpracht dat bij ieder interieur past. Hij is romantisch. Maar door het grafische toch ook een tikkeltje stoer.
Dit dekbedhoes is gemaakt van ademende katoen en geschikt voor het hele jaar. Heerlijk warm in de winter en fris en koel in de zomer. De slopen zijn bijpassend om het helemaal af te maken. En wil je je bed extra gezellig maken dan kies je er een mooie gele plaid overheen. Of natuurlijk een andere kleur die ook in je dekbedovertrek zit.

dekbedovertrek rozen romantisch

De finishing touch in je slaapkamer

Als je bed mooi is opgemaakt en je een romantisch hoekje hebt gemaakt in je slaapkamer, dan ben je al een heel eind op weg om er een heerlijke romantische plek van te maken. Hier kun je heerlijk relaxen, alleen, met je geliefde of misschien wel met de kat, want die slaapt natuurlijk ook graag bij jou op bed. Besteed aandacht aan de juiste verlichting, deze moet zeker niet te fel zijn. Romantische schemerlampjes op de nachtkastjes en een bijpassende lamp aan het plafond zijn een prima keuze. Verf een muur in een zachte tint en hang een romantisch schilderij op. Bij het rozendekbed heb je een Ixxi in hetzelfde patroon.
Vind je de rozen wat te bont, kijk dan eens verder bij onze dekbedovertrekken. Er zitten genoeg andere romantische juweeltjes tussen.
Maar ook een sprei kan je slaapkamer die romantische zachte uitstraling geven. Kijk bijvoorbeeld eens bij de House in Style spreien.

dekbedovertrek wit bloemen

Kleur in je interieur magazine
[arpw thumbnail="true" limit="3" date="true" excerpt="true" excerpt_length="10" thumbnail_size="full"]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ons nieuwe e-magazine:
Kleur in je interieur

Wil je graag hulp bij het toevoegen van kleur aan je interieur? Laat je inspireren door de ideeën in het Inspiratie E-magazine 'Kleur in je interieur'. Door de tips uit dit e-magazine toe te passen ben jij straks trots op je eigen mooie huis en stap je iedere dag een fijn en warm interieur binnen. Want met kleur maak je van je huis een eigen thuis.
Vraag het E-magazine gratis aan

*Een kleine waarschuwing: het downloaden van dit e-magazine kan zorgen voor enthousiasme en hebberigheid. Je vindt gelukkig in het e-magazine ook de nodige links waarmee je de mooiste producten direct in de webshop kunt bestellen.
Ook ontvang je van ons 2 keer per maand de nieuwste interieurtips, zodat je steeds weer nieuwe inspiratie krijgt voor jouw interieur.