Roze kussens en plaids op je bank

blog roze interieur kussens plaids

Kies jij ook voor roze op je bank?

Als je een nieuw bankstel koopt dan kijk je natuurlijk naar de kleur, de maten en of de nieuwe bank een beetje lekker zit. Veel mensen “leven” namelijk op hun bank. Ze kijken televisie, lezen een boek, eten er lekker Hollands met het bord op schoot zodat ze niets hoeven te missen van hun favoriete sportevenement of om het journaal te kijken. Met andere woorden: De bank is een belangrijk onderdeel van het interieur. Maar die bank kun je nu extra knus en gezellig maken met de mooie producten van Ookinhetpaars. Want met een mooie plaid en bijpassende kussens wordt die aanvankelijk wat basic bank ineens jouw bank. Als je accessoires koopt voor op de bank is het belangrijk om de juiste  kleur te kiezen. Wij kiezen vandaag voor roze. Roze lijkt zo “meisjesachtig” en niet stoer. Maar dat is het helemaal niet.

roze plaid op de bank

Roze is een tijdloze kleur

Roze is een tijdloze kleur voor je interieur die met opvallend veel andere kleuren kan worden gecombineerd. Heb je een zwarte bank, of een bank in een donkere kleur blauw, rood of grijs, dan passen roze kussens daar prima bij. Maar dat geldt ook voor een bank in crème, lichtgrijs of een pasteltint. Want het ene roze is het andere niet. Er zijn prachtige kussens verkrijgbaar in donkere tinten roze en ook in lichtere kleuren. Je kunt natuurlijk ook een mooie combinatie maken van licht en donker voor het juiste contrast. Zo accentueer je de bank als het centrale punt in de woonkamer.

roze kussens bank

Maak het af met een roze plaid of deken

Kussens op de bank maken je favoriete meubelstuk al gelijk een stuk gezelliger. Maar het kan natuurlijk altijd beter. Voeg een mooie roze plaid toe voor extra kleur maar natuurlijk ook voor extra warmte. Wat dacht je van een mooie plaid van lamswol in warme tinten. Of verwen jezelf met een heerlijk zachte plaid van echte cashmere wol in zachtroze. Al onze plaids en kussens zijn gemaakt van natuurlijke materialen en blijven daardoor heel lang mooi en goed in vorm. Ook zijn de plaids eenvoudig te reinigen, ze kunnen in een aantal gevallen gewoon in de wasmachine, mits je het wasvoorschrift stipt opvolgt.

Met roze kussens en plaids op je bank, maak je een gezellige en knusse plek in je woonkamer waar jij je helemaal thuis kunt voelen.

roze plaids op de bank

Kleur in je interieur magazine

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gratis in je mail

Ons nieuwe e-magazine:
Kleur in je interieur

close-link