Roze kussens en plaids op je bank

blog roze interieur kussens plaids

Kies jij ook voor roze op je bank?

Als je een nieuw bankstel koopt dan kijk je natuurlijk naar de kleur, de maten, de stof en de stijl en natuurlijk of de nieuwe bank wel lekker zit. Veel mensen “leven” namelijk op hun bank. Ze kijken televisie, lezen een boek of eten er. Lekker Hollands met het bord op schoot zodat ze niets hoeven te missen van hun favoriete sportevenement of om het journaal te kijken. Met andere woorden: De bank is een belangrijk onderdeel van het interieur. Omdat het zo’n prominent meubelstuk is, is de aankleding van je bank natuurlijk erg belangrijk. De kussens en plaids op je bank moeten mooi matchen met de rest van je interieur, zowel qua kleur als qua stijl. En wat is er leuker dan je nieuwe bank mooi stijlen? Want met een mooie plaid en bijpassende kussens wordt die aanvankelijk wat basic bank ineens jouw bank. Natuurlijk kun je ook je bestaande bank een nieuwe look geven, dan ziet je woonkamer er ineens heel anders uit. Leuk zo’n instant verandering.

Als je accessoires koopt voor op de bank is het belangrijk om de juiste kleur te kiezen. Zo accentueer je de bank als het centrale punt in de woonkamer.  Vandaag gaan we de bank stijlen in de kleur roze. Roze lijkt zo “meisjesachtig” en niet stoer. Maar dat hoeft helemaal niet. Wij geven je inspiratie voor roze in huis.

kussens roze bank

 

Roze combineren in je interieur

Je ziet al een aantal jaar dat roze vrij veel wordt toegepast in interieurs. De Scandinavische look met het poederroze is daar een mooi voorbeeld van. Roze is ook echt een fijne kleur voor in huis. Roze is een tijdloze kleur voor je interieur die met opvallend veel andere kleuren kan worden gecombineerd. Heb je een zwarte bank, of een bank in een donkere kleur blauw, rood of grijs, dan passen roze kussens daar erg mooi bij. Maar dat geldt ook voor een bank in crème, lichtgrijs of een pasteltint. Want het ene roze is het andere niet. Denk eens aan oudroze, hot pink, dat is bijna fluor roze, framboos roze of pastel roze. Alle roze tinten combineren vrij makkelijk met elkaar en dus kun je natuurlijk een mooie combinatie maken van licht en donker voor het juiste contrast. Je kunt helemaal los gaan met allerlei tinten roze, maar je kunt ook kiezen voor een klein beetje roze. Dat combineer je dan met neutrale tinten zoals beige, wit of bruin.

plaid roze stoel

Maak het af met een roze plaid of deken

Kussens op de bank maken je favoriete meubelstuk al gelijk een stuk gezelliger. Maar het kan natuurlijk altijd beter. Voeg een mooie roze plaid toe voor extra kleur maar natuurlijk ook voor extra warmte. Wat dacht je van een mooie plaid van lamswol in warme tinten. Of verwen jezelf met een heerlijk zachte plaid van echte cashmere wol in zachtroze. Al onze plaids en kussens zijn gemaakt van natuurlijke materialen en blijven daardoor heel lang mooi en goed in vorm. Ook zijn de plaids eenvoudig te reinigen, ze kunnen in een aantal gevallen gewoon in de wasmachine, mits je het wasvoorschrift stipt opvolgt.

Met roze kussens en plaids op je bank, maak je een gezellige en knusse plek in je woonkamer waar jij je helemaal thuis kunt voelen.

 

Kleur in je interieur magazine

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meld je nu aan voor onze interieurinspiratie
en ontvang direct €5 korting**Je ontvangt 2 keer per maand de nieuwste interieurtips. Na je aanmelding ontvang je direct de kortingscode die je bij je eerstvolgende bestelling kunt gebruiken.