Je slaapkamer in lentesfeer

blog slaapkamer in lentesfeer

Last van voorjaarskriebels? Breng je slaapkamer in lentesfeer

Zodra de dagen weer gaan lengen en de temperatuur buiten voor het eerst de 15 graden aantikt krijgen veel mensen last van lentekriebels. De tuin moet worden opgeknapt en ook in huis moet de winter worden verjaagd. Als jij daar ook last van hebt en je wilt je slaapkamer in een frisse lentesfeer brengen dan helpen wij je daar natuurlijk graag bij. We hebben mooie en fris getinte dekbedovertreksets waarmee je direct dat voorjaarsgevoel krijgt. En dat kan nu ook nog eens voor een zeer aantrekkelijke prijs. We hebben dekbedovertrekken van zuiver katoen in frisse voorjaarskleuren. Die kun je toch niet laten liggen.

dekbedovertrek turquoise wit

Kies frisse kleuren voor je dekbedovertrek voor een mooi voorjaar en lange zomer

Zodra de winter voorbij is wil je frisse kleuren in de slaapkamer. Het raam gaat weer open en de zon schijnt lekker naar binnen. Op je bed leg je bijvoorbeeld een hoes een strak blokmotief in mooie antraciet tinten.

dekbedovertrek grijs katoen alpahmbraHoud je van een bloemmotief dan is er ook vol op keuze. Kijk maar eens naar onderstaande foto met schitterende blauwtinten en mooi afstekende rode bloemen die ook terugkomen op de bijgeleverde kussenslopen.

dekbedovertrek lichtblauw bloesemWil je eens heel wat anders? Kies dan de dekbedovertrek set “Good Morning” met tekst in sierlijke letters in een mooie taupe kleur. Zo begin je iedere dag met een glimlach.

dekbedovertrek taupe Good MorningWaan je op Ibiza met een hoes waarin vooral de kleuren blauw en roze naar voren komen. Je waant je op het zonnige Ibiza met dit vrolijke dekbedovertrek op je bed.

dekbedovertrek roze Ibiza

Mooie dekbedovertrekken voor een vriendelijke prijs

De nieuwe voorjaarscollectie dekbedsets van Ookinhetpaars.nl is er één waar we trots op zijn en in de kwaliteit is zoals je van ons gewend bent.. Je koopt een dekbedhoes van uitstekende kwaliteit katoen, lekker fris en koel in de zomer maar heerlijk warm in de koude wintermaanden. Katoen ademt en past zich dus prima aan de omstandigheden aan. Je kunt deze dekbedhoezen dus het hele jaar door gebruiken.

dekbedovertrek bloesem grijs roze

Kleur in je interieur magazine
[arpw thumbnail="true" limit="3" date="true" excerpt="true" excerpt_length="10" thumbnail_size="full"]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ons nieuwe e-magazine:
Kleur in je interieur

Wil je graag hulp bij het toevoegen van kleur aan je interieur? Laat je inspireren door de ideeën in het Inspiratie E-magazine 'Kleur in je interieur'. Door de tips uit dit e-magazine toe te passen ben jij straks trots op je eigen mooie huis en stap je iedere dag een fijn en warm interieur binnen. Want met kleur maak je van je huis een eigen thuis.
Vraag het E-magazine gratis aan

*Een kleine waarschuwing: het downloaden van dit e-magazine kan zorgen voor enthousiasme en hebberigheid. Je vindt gelukkig in het e-magazine ook de nodige links waarmee je de mooiste producten direct in de webshop kunt bestellen.
Ook ontvang je van ons 2 keer per maand de nieuwste interieurtips, zodat je steeds weer nieuwe inspiratie krijgt voor jouw interieur.