Spread the joy met personeelsgeschenken

spread the joy met personeelsgeschenken

Spread the joy met personeelsgeschenken

De arbeidsmarkt is voortdurend in beweging, en het behouden van goed personeel is een echte uitdaging. Maar hoe houd je je team gemotiveerd? Natuurlijk kan dit door het faciliteren van trainingen en cursussen. Maar wat dacht je van leuke personeelsgeschenken? Spread the joy met personeelsgeschenken. En dan niet alleen tijdens de feestdagen. Vergeet de standaard kerstcadeaus; het zijn juist de onverwachte attenties gedurende het jaar die een blijvende indruk achterlaten. Ik vertel je graag waarom het geven van personeelsgeschenken het hele jaar door een slimme zet is.

Uiten van waardering

Een personeelsgeschenk is een uiting van je waardering naar je medewerkers. Een personeelsgeschenk is als een warme knuffel van jou naar je personeel.

Versterking van de band

Personeelsgeschenken versterken de onderlinge band. Je geschenk creëert herinneringen en bevordert een positieve werkomgeving.

Bevorderen van persoonlijke groei en motivatie

Een personeelsgeschenk is niet alleen attent, maar kan er ook voor zorgen dat je medewerker persoonlijk groeit. Naast de cursussen is een leuk cadeautje een slimme manier om je personeel te behouden. Je medewerkers raken hierdoor ook meer gemotiveerd. Want jij bent immers die fijne en attente werkgever waar je medewerkers graag voor willen werken.

Verhogen van het werkplezier

Een gelukkig team is een productief team. Dit behoeft geen verdere uitleg, toch? Wil je eens wat anders dan de standaard pen met logo, neem dan contact met ons op. Een geschenk van Ookinhetpaars is niet alleen een manier om dankjewel te zeggen, maar ook een slimme zet om een blijvende indruk achter te laten. Onze cadeaus stralen niet alleen warmte uit maar ook een statement: we zorgen voor onze aarde én voor jou. Omdat onze producten duurzaam geproduceerd en van hoge kwaliteit zijn kan je medewerker er lang van genieten.

Spread the joy met personeelsgeschenken: hier wat inspiratie voor jou

Denk aan een warme plaid omdat je je medewerker warmte toewenst of een sjaal om de kou op de fiets naar werk te kunnen trotseren. Of een kleurrijk kussen om van het huis van je medewerker die onlangs verhuisd is een echt thuis te maken? En wat dacht je van een heerlijke poef omdat je vindt dat je medewerker het heeft verdiend om ‘s avonds met de benen omhoog te ontspannen? Laten we samen gezelligheid en warmte verspreiden. Met andere woorden: spread the joy met personeelsgeschenken! Aarzel niet om contact met me op te nemen.

Kleur in je interieur magazine

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meld je nu aan voor onze interieurinspiratie
en ontvang direct €5 korting**Je ontvangt 2 keer per maand de nieuwste interieurtips. Na je aanmelding ontvang je direct de kortingscode die je bij je eerstvolgende bestelling kunt gebruiken.