Ontmoet stylist Ediënne van IKOMO, interieurs met karakter

stylist edienne

Maak kennis met stylist Ediënne van Bommel

Stylist Ediënne is een gedreven in haar werk en is 54 jaar jong. Samen met haar partner Marc en twee dochters, 21 en 23 jaar oud, deelt ze een levendig huishouden waar passie voor interieur centraal staat.

Een leven vol dynamiek en variatie

Naast haar dagelijkse bezigheden in het adviseren en ontwerpen van diverse interieurs, is Ediënne een echte sportieveling. Met twee tot drie bootcamp-sessies per week en regelmatige tennisuitjes, omarmt ze een gezonde levensstijl. Sociale bijeenkomsten, of het nu thuis is met vrienden of in gezellige cafés en restaurants, vullen haar avonden. En de liefde voor de zon drijft haar jaarlijks naar warme oorden, bij voorkeur het zonnige Spanje, waar ze natuurlijk heerlijke tapas eet.

Een huis met geschiedenis: de restauratie van 1995

In 1995 verhuisden Ediënne en Marc naar een charmant oud huis uit 1912. Met hulp van hun ouders hebben ze dit historische pand in acht jaar tijd volledig gerestaureerd en verbouwd in de authentieke stijl. Deze ervaring vormde de kiem voor Ediënnes passie voor interieur. Na dertig jaar in de financiële sector besloot ze een nieuwe weg in te slaan, zichzelf omscholend tot interieurstylist/ontwerper en de financiële wereld achter zich latend.

Vreugde brengen met haar styling

Het hoogtepunt van Ediënnes werk als interieurstylist is de mogelijkheid om mensen gelukkig te maken met een nieuw interieur dat naadloos aansluit bij hun woonwensen. Haar klantenbestand varieert van nieuwbouwprojecten tot het restylen van bestaande ruimtes met behoud van dierbare meubels. Elke opdracht is een nieuwe uitdaging, een kans om een uniek en passend plaatje te creëren voor elk individu.

stylist edienne

Een eigenzinnige stijl: een mix van oud en nieuw

Onze stylist Ediënne gaat altijd op zoek naar de specifieke woonwensen van haar klanten. Haar eigen stijl omvat het harmonieus mixen en matchen van oud en nieuw, van vintage tot brocante en modern. Als het tot een samenhangend geheel leidt, beschouwt ze het als geslaagd.

Een thuis dat nooit ‘af’ is: restyling

Het restylen van haar eigen huis is een doorlopend proces; er is altijd wel iets nieuws te ontdekken. Van kleine decoratieve veranderingen tot grotere ingrepen, haar huis groeit en evolueert voortdurend. Een favoriet detail in haar interieur zijn onze plaids en kussens, die niet alleen comfort toevoegen maar ook een vleugje stijl geven aan elke ruimte. En uiteraard adviseert ze onze producten ook aan haar klanten.

De ultieme tip van stylist Ediënne: durf kleur te gebruiken

Als kers op de taart deelt Ediënne haar ultieme stylingtip: durf kleur te gebruiken op de muren. Het geeft onmiddellijk een ander gevoel aan de ruimte en kan een wereld van verschil maken in de algehele sfeer van je huis.

Blijf geïnspireerd en creëer een thuis waar je elke dag van kunt genieten! Je kunt mij op Instagram vinden onder de naam @ediennevanbommel.

Kleur in je interieur magazine

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meld je nu aan voor onze interieurinspiratie
en ontvang direct €5 korting**Je ontvangt 2 keer per maand de nieuwste interieurtips. Na je aanmelding ontvang je direct de kortingscode die je bij je eerstvolgende bestelling kunt gebruiken.