Een tijdloos natuurlijk interieur

blog tijdloos interieur

Kies voor een tijdloos interieur met rustige basistinten

Sommige mensen houden van uitbundige kleuren. Ze richten hun woonkamer in met rood, blauw, geel of paars, of zelfs met meerdere kleuren bij elkaar. Natuurlijk moet iedereen datgene kiezen wat hij of zij mooi vindt. Maar de ervaring leert dat dit soort kleuren bij veel mensen snel gaan vervelen. Wil je het wat rustiger aan doen, dan kies je voor sfeervolle tinten zoals beige, off-white, zwart en bruin. Dit zijn kleuren die veel minder snel gaan vervelen en waar je uiteraard wel vrolijk gekleurde accessoires bij kunt kiezen. Het voordeel is bovendien dat je probleemloos iets kunt vervangen en de rest van het interieur kunt behouden omdat deze kleuren moeiteloos te combineren zijn.

kussens Knit Factory

Een mooie plaid op de bank

Heeft je bank zijn beste tijd gehad maar kun je er nog niet van scheiden omdat hij zo lekker zit? Dan geef je hem een upgrade met een mooie wollen beige plaid in een stijlvolle basiskleur. De plaids van Ookinhetpaars zijn van royale afmeting zodat je de plaid gemakkelijk over je bank kunt leggen. En op koude winteravonden kun je er lekker onder wegkruipen als je een goed boek leest of een spannende film kijkt op tv.

beige gebreide plaid

Maak de inrichting compleet met gezellige kussens

Wil je lekker comfortabel op de bank of in je favoriete stoel zitten dan mogen zachte kussens natuurlijk niet ontbreken. Ook die zijn te bestellen in mooie warme kleuren. In het uitgebreide assortiment kussens in natuurlijke tinten vind je zowel effen kussens als kussens met een mooie print in de kleuren zwart, off-white en bruin. Je kunt bovendien kiezen uit verschillende materialen zoals wol of katoen. Kussens zijn gemakkelijk te vervangen dus je kunt er gerust wat meer bestellen zodat je de look van je bank of stoel zo nu en dan kunt veranderen.

beige kussen gebreid

Natuurtinten voor in de slaapkamer

Bij Ookinhetpaars vind je onder andere het merk House in Style. Het assortiment van House in Style bevat fraaie dekbedovertrek sets in mooie rustige tinten. Je kunt kiezen voor smetteloos wit, heerlijk voor in de zomer voor een lichte en frisse slaapkamer. Maar ook mooie donkere tinten zijn beschikbaar om je bed in de koude wintermaanden een warme uitstraling te geven. Wil je extra warmte dan kun je een fraaie plaid over het bed leggen. Of maak het knus en gezellig met een paar mooie kussens van natuurlijke materialen en uitgevoerd in stijlvolle natuurlijke kleuren.

beige sprei House in Style

Kom inspiratie opdoen voor natuurtinten

Wil jij ook je woonkamer of slaapkamer inrichten met stijlvolle en rustige natuurlijke kleuren? Dan is er bij Ookinhetpaars volop keuze. Kom inspiratie opdoen in de webshop en laat je inspireren door ons ruime assortiment.

Kleur in je interieur magazine

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meld je nu aan voor onze interieurinspiratie
en ontvang direct €5 korting*



*Je ontvangt 2 keer per maand de nieuwste interieurtips. Na je aanmelding ontvang je direct de kortingscode die je bij je eerstvolgende bestelling kunt gebruiken.