Trend: Ruiten in het interieur

blog ruiten interieur

Ruiten in het interieur, de trend van nu

Misschien denk je bij ruiten en met name ruitstoffen meteen aan de jurk van je oma of de broek die je oom altijd draagt als hij gaat golfen. Dan associeer je ruitstoffen wellicht met iets dat bij de vorige generatie hoort. Maar niets is minder waar. Ruitstoffen zijn weer helemaal terug van eigenlijk nooit helemaal weggeweest. En het mooie is: Je kunt ruitstoffen combineren met alle woonstijlen die je maar kunt bedenken. Of je je huis nu modern of knus hebt ingericht, ruitstoffen passen zich als een kameleon aan je interieur aan, juist vanwege de veelheid aan kleuren. Hierboven zie je bijvoorbeeld de ruit gebruikt bij grijze kussens. En hieronder zie je vooral veel blauwe plaids met ruiten.

ruiten plaids van John Hanly

Een stijlvolle en warme plaid op de bank

Een mooie bank of comfortabele stoel mag gezien worden. En dat doe je door gebruik te maken van accenten. Leg een mooie plaid op je bank of stoel van John Hanly. Dit zijn plaids in gevarieerde ruitpatronen in verschillende kleuren. Je kunt dus de kleur kiezen die het beste past in je interieur of bij de kleur van je zitmeubel. Je kunt de plaid alleen op het zitgedeelte leggen. Of drapeer ‘m over de leuning  van je bank of stoel. Zo kun je er heerlijk in wegkruipen op een koude winteravond om een film op Netflix te kijken of een spannend boek te lezen.

ruiten plaids John Hanly

Accentueer met mooie kussens in ruiten

Heb je een lichtgekleurde bank? Leg er dan een mooie donkere plaid op om dit te accentueren. En voor het contrast maak je het plaatje af met lichtgekleurde kussens. Andersom kan natuurlijk ook. Op een donkergekleurde bank staat een lichte plaid heel mooi. De geruite kussens van La Cerise sur le Gateau zijn dan precies zoals ze heten: De kers op de taart. Deze kussens zijn gemaakt van bio-katoen en dragen het Oeko-Tex wat betekent dat ze milieuvriendelijk worden geproduceerd en het materiaal vrij is van chemische middelen. Dit is voor ons erg belangrijk. Ookinhetpaars.nl streeft ernaar om zoveel mogelijk producten in het assortiment op te nemen die qua productieproces goed zijn voor zowel mens als milieu.

geel kussen ruiten

Ruitstoffen zijn mooi in ieder seizoen

Omdat ruitstoffen in veel verschillende kleuren te koop zijn, kun je ze in ieder seizoen gebruiken. Heerlijk warm en sfeervol in de winter, en fris en vrolijk in de zomer. Ook het merk Elvang heeft mooie kussens en plaids die prima passen in de ruitentrend van nu. Bekijk ons ruime aanbod en bestel direct online. Zo wordt inrichten of herstylen pas echt een feestje.

kussen groen ruiten wol

Kleur in je interieur magazine

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ons nieuwe e-magazine:
Kleur in je interieur

Wil je graag hulp bij het toevoegen van kleur aan je interieur? Laat je inspireren door de ideeën in het Inspiratie E-magazine 'Kleur in je interieur'. Door de tips uit dit e-magazine toe te passen ben jij straks trots op je eigen mooie huis en stap je iedere dag een fijn en warm interieur binnen. Want met kleur maak je van je huis een eigen thuis.
Vraag het E-magazine gratis aan

close-link

Ons nieuwe e-magazine:
Kleur in je interieur

Laat je inspireren door de ideeën in het Inspiratie E-magazine 'Kleur in je interieur'. Door de tips uit dit e-magazine toe te passen ben jij straks trots op je eigen mooie huis en stap je iedere dag een fijn en warm interieur binnen.
Vraag het E-magazine gratis aan

close-link