Ruiten in je interieur, een blijvende trend

ruiten interieur

Ruiten in je interieur, een blijvende trend

Misschien denk je bij ruiten en met name ruitstoffen meteen aan de jurk van je oma of de broek die je oom altijd draagt als hij gaat golfen. Dan associeer je ruitstoffen wellicht met iets dat bij de vorige generatie hoort. Maar niets is minder waar. Ruitstoffen zijn weer helemaal terug van eigenlijk nooit helemaal weggeweest. En het mooie is: je kunt ruitstoffen combineren met alle woonstijlen die je maar kunt bedenken. Of je je huis nu modern of knus hebt ingericht, ruitstoffen passen zich als een kameleon aan je interieur aan, juist vanwege de veelheid aan kleuren.


ruiten in je lichte interieur

 

Een stijlvolle en warme plaid op de bank

Een mooie bank of comfortabele stoel mag gezien worden. En dat doe je door gebruik te maken van accenten. Leg een mooie plaid op je bank of stoel van John Hanly. Dit zijn plaids in gevarieerde ruitpatronen in verschillende kleuren. Je kunt dus de kleur kiezen die het beste past in je interieur of bij de kleur van je zitmeubel. Je kunt de plaid alleen op het zitgedeelte leggen. Of drapeer ‘m over de leuning  van je bank of stoel. Zo kun je er heerlijk in wegkruipen op een koude winteravond om een film op Netflix te kijken of een spannend boek te lezen.

gezellig geruite plaids

 

Accentueer met mooie kussens in ruiten

Heb je een lichtgekleurde bank? Leg er dan een mooie donkere plaid op om dit te accentueren. En voor het contrast maak je het plaatje af met lichtgekleurde kussens. Andersom kan natuurlijk ook. Op een donkergekleurde bank staat een lichte plaid heel mooi. De geruite plaids van The Tartan Blanket zijn dan echt de kers op de taart. Alle ontwerpen zijn gebaseerd op moderne kleuren maar de bekende Engelse Ruit voert vaak de boventoon. Als dit goed in je interieur past of als je er gewoon fan van bent dan is dit merk geknipt voor jou. Bij Tartan Blanket Company staat duurzaamheid hoog in het vaandel. Bij de productie van schapenwol blijven er altijd restjes over. En juist die restjes worden bij dit bedrijf gebruikt om de mooiste dekens, plaids en babydekentjes van te maken. Zo gaat er bijna niets verloren van de wol die wordt gesponnen. Heerlijk zachte lamswollen babydekens vind je in de collectie, maar ook royale plaids en dekens voor op een 1- of 2-persoonsbed.

the tartan blanket ruiten plaids

Ruitstoffen zijn mooi in ieder seizoen

Ruiten in je interieur te winters? Niets is minder waar. Omdat ruitstoffen in veel verschillende kleuren te koop zijn, kun je ze in ieder seizoen gebruiken. Heerlijk warm en sfeervol in de winter, en fris en vrolijk in de zomer. Ook het merk McNutt heeft mooie plaids die prima passen in de ruitentrend. Dit Ierse merk maakt al meer dan 60 jaar de mooiste plaids. De plaids zijn gemaakt van kwalitatief hoogwaardige lamswol en merinowol en hebben een mooi design met pittige kleuren.

ruiten

Een sieraad voor je interieur

Een plaid op de bank is een fijne toevoeging aan jouw interieur. Een woonplaid is lekker warm om onder te kruipen op de bank maar daarnaast ook mooi decoratief. Hij kleedt je bank en daarmee je hele woonkamer echt aan. Kies voor een mooi en kwalitatief exemplaar waar je jarenlang plezier van hebt. Kortom, plaids op de bank zijn een aanwinst voor jezelf en je interieur. Gun jezelf dus een mooie woondeken en hier en daar mooie ruiten in je interieur :-).

warme woonkamer met ruiten

Kleur in je interieur magazine
[arpw thumbnail="true" limit="3" date="true" excerpt="true" excerpt_length="10" thumbnail_size="full"]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ons nieuwe e-magazine:
Kleur in je interieur

Wil je graag hulp bij het toevoegen van kleur aan je interieur? Laat je inspireren door de ideeën in het Inspiratie E-magazine 'Kleur in je interieur'. Door de tips uit dit e-magazine toe te passen ben jij straks trots op je eigen mooie huis en stap je iedere dag een fijn en warm interieur binnen. Want met kleur maak je van je huis een eigen thuis.
Vraag het E-magazine gratis aan

*Een kleine waarschuwing: het downloaden van dit e-magazine kan zorgen voor enthousiasme en hebberigheid. Je vindt gelukkig in het e-magazine ook de nodige links waarmee je de mooiste producten direct in de webshop kunt bestellen.
Ook ontvang je van ons 2 keer per maand de nieuwste interieurtips, zodat je steeds weer nieuwe inspiratie krijgt voor jouw interieur.