Ultra Violet, de Pantone kleur van 2018

blog ultra violet kleur interieur

Ultra Violet, de Pantone kleur van 2018

In 2018 staat onze favoriete kleur in het zonnetje. Paars (ze noemen met Ultra Violet) is namelijk uitgeroepen tot “Kleur van het Jaar 2018” door Pantone. Dat kunnen we bij Ookinhetpaars natuurlijk niet zomaar voorbij laten gaan. Wij weten al jaren dat paars dé kleur is om je interieur mee op te fleuren. Daarom is in ons assortiment deze kleur ook ruim vertegenwoordigd. Want mooi paars is niet lelijk, paars is geen kleur voor de minderheid. Paars is hip en paars doet wat met je interieur.
2018 wordt dus geweldig met paars als kleur van het jaar voor jouw interieur.

paarse kussens handgemaakt

Combineer paars in je huidige interieur

Natuurlijk hoef je nu ook weer niet meteen je hele interieur in het paars in te richten. Hoewel bepaalde trends uit de jaren zeventig van de vorige eeuw weer helemaal terugkomen. En het gebruik van paars in het interieur is er daar één van. Maar als je alles in het paars wat te veel van het goede vindt kun je ook prima met accenten werken. In de woonkamer kun je bijvoorbeeld je bank opfleuren met mooie paarse kussens, zowel in effen als met een print. Paars combineert prima met zwart, grijs, crème en gebroken wit en zelfs met bruin. Je kunt daarbij uiteraard variëren met verschillende tinten paars.

plaid kussen paars plummohair sprei van John Hanly, kussen plum van Elvang

Paars in de slaapkamer

Paars is ook een prima kleur voor de slaapkamer. Denk aan een mooi paars dekbedovertrek, gecombineerd met een heerlijke warme wollen paarse plaid in een neutralere kleur op je bed voor de koude wintermaanden. Maar ook hier kun je kussens gebruiken. Leg ze op het bed of in die gezellige rieten stoel die in de hoek van de slaapkamer staat. Je kunt het geheel afmaken met een decoratie aan de muur in paarse tinten of met schattige paarse schemerlampjes. Paars als accentkleur is ook in de slaapkamer op vele manieren te combineren.

inspiratie ultra violet interieur

Doe interieur inspiratie op met paars

Laat je inspireren door ons ruime assortiment. Ookinhetpaars heet niet voor niets zo. Wij zijn dol op paars en hebben al lang ontdekt dat deze kleur bij uitstek geschikt is voor een mooi en stijlvol interieur. We nodigen je van harte uit om onze populaire items in het paars te bekijken. Het komende jaar gaan we uiteraard speciaal aandacht besteden aan het feit dat paars de kleur van 2018 is. We hopen je dan ook met mooie nieuwe artikelen te verrassen.

ultra violet slaapkamer inspiratie

Kleur in je interieur magazine

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meld je nu aan voor onze interieurinspiratie
en ontvang direct €5 korting*



*Je ontvangt 2 keer per maand de nieuwste interieurtips. Na je aanmelding ontvang je direct de kortingscode die je bij je eerstvolgende bestelling kunt gebruiken.