De Urban Boho stijl in je interieur

Binnenkijken in een interieur in Urban Boho stijl

Via Instagram kwam ik op het account van Dutchguy84. Dutchguy84 is de Instagram naam van Klaas Hogeweg. Klaas is enorm populair op Instagram. Hij heeft al meer dan 34000 volgers en een erg hoge engagement rate, wat betekent dat veel mensen reageren op zijn posts. En dat is niet gek want zijn interieur is prachtig. De mix van de neutrale kleuren zwart, grijs en wit valt meteen op. Klaas past zelf ook erg goed in zijn interieur, zijn kledingkast bestaat ook alleen uit de kleuren zwart, wit en grijs. Daarom initieerde hij laatst de challenge: ‘blend in je interieur’: Post een foto op Instagram van jezelf passend in je eigen interieur. Verder vindt Dutchguy84 het belangrijk om verspilling tegen te gaan en het milieu te sparen. Een mooi interieur en zorg voor het milieu, ingrediënten die natuurlijk ook perfect bij Ookinhetpaars passen. Daarom waren we ook zo blij dat Klaas twee kussens uit onze webshop van het merk Moyha wilde stylen in zijn eigen interieur. En hij wilde voor ons antwoord geven op een aantal vragen over zijn interieur.

grijze kussens moyha wol bank

Zes vragen aan Dutchguy84

 1. Hoe woon je?
  Ik woon sinds 3 jaar in een herenhuis in het centrum van Den Bosch, het pand is ongeveer 75 m2 groot en heeft veel originele elementen waaronder prachtige ornamenten plafonds en glas in lood schuifdeuren (nog origineel uit 1900).
 2. Kun je je interieurstijl omschrijven?
  Vroeger stond ik voornamelijk bekend om mijn bohemian sfeer in huis, maar inmiddels is dat toch meer een mix aan het worden van Boho en strak / modern, ik heb meer zwart en donkergrijs toegevoegd aan mijn interieur en ben ook meer gaan werken met metaal en beton de laatste tijd.
  Ik zou het dan ook de Urban boho stijl willen noemen. Een goede mix in materialen en kleuren is hierbij natuurlijk essentieel.
 3. Je bent erg actief op IG en hebt heel veel volgers. Wat vind je zelf zo leuk aan IG?
  Instagram is voor mij begonnen als inspiratiebron, net zoals bijvoorbeeld Pinterest dat ook is, maar langzaam kreeg ik meer volgers en begon ik het meer als werk te zien. Inmiddels werk ik regelmatig met leuke merken en bedrijven samen en creëer ik verschillende soorten content.
  Uiteraard blijft het binnenkijken bij mensen super leuk en haal ik er nog altijd veel inspiratie uit, zowel op interieur als op lifestyle gebied (sport en fashion).
  kussens grijs tuinbank moyha urban boho
 4. Wat is het leukste dat je hebt meegemaakt via IG?
  Afgelopen januari ben ik met een groepje instagrammers uitgenodigd om naar Spanje af te reizen en daar een huis in te richten, dus zijn natuurlijk bijzondere dingen om mee te maken! Maar ook leuke events of winkelopeningen zijn heel leuk om mee te maken dankzij instagram.
 5. Wat is je grootse woonwens?
  Niet veel mensen verwachten dit bij mij, omdat ik nu juist in een heel oud klassiek pand woon, maar het liefst zou ik een super moderne bungalow willen met veel glas en beton, De rust die dat soort panden uitstralen trekt mij enorm aan. soms is less echt more, maar dat vind ik lastig in het pand waar ik nu zelf in woon.
 6. Wat is de tip van Klaas voor onze lezers?
  Op interieur gebied heb ik zelf de afgelopen jaren vooral geleerd dat je dicht bij jezelf moet blijven, sommige trends zijn leuk, maar niet geschikt voor het type huis waarin je woont bijvoorbeeld. Ook is het belangrijk om een goede basis te creëren thuis, dan kan je makkelijk afwisselen met deco.

kussens grijs urban boho

Ik hoop dat je net zo enthousiast bent geworden over de Urban Boho stijl als Klaas zelf en als ik. Volg dan Dutchguy84 op Instagram.

Kleur in je interieur magazine

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meld je nu aan voor onze interieurinspiratie
en ontvang direct €5 korting**Je ontvangt 2 keer per maand de nieuwste interieurtips. Na je aanmelding ontvang je direct de kortingscode die je bij je eerstvolgende bestelling kunt gebruiken.