Nieuw: warme sjaals van baby alpacawol

Warme sjaals van baby alpacawol

Nieuw: warme sjaals van baby alpacawol

De mooiste, zachtste en warmste sjaals. We hebben een prachtige collectie warme sjaals van baby alpacawol. Lekker zacht en heerlijk warm. In de winter kun je ermee de kou trotseren en in de zomer sla je ‘m lekker om je heen als je nog lang buiten wilt zitten. In deze blog ontdek je meer over onze nieuwe sjaals.

Je favoriete plaid om je hals

Hoe fijn zou het zijn als je het comfort van je favoriete plaid mee naar buiten kon nemen? Met onze nieuwe sjaals kan het gewoon – zonder dat je gek aangekeken wordt op straat! De warme sjaals zijn gemaakt van heerlijk zachte en luxe baby alpacawol. Dit is een soepele en lichte wolsoort die niet prikt.

Voor ieder wat wils

Keuzestress? Niet nodig. De sjaals zijn er in twee breedtematen, 30 centimeter en 60 centimeter. De 30 centimeter versie is meer geschikt voor mannen en de 60 centimeter voor vrouwen. Maar dit mag je natuurlijk zelf helemaal weten :-). De sjaals zijn in verschillende kleuren verkrijgbaar. Zo is er voor ieder wat wils.

Kies voor een klassieke look of wat meer oversized: met een sjaal van Silkeborg Uldspinderi kom je goed voor de dag! Helemaal verliefd op deze sjaal? In deze serie zitten ook prachtige plaids en kussens. Zo kun je alles op elkaar afstemmen. En omdat de sjaals van baby alpacawol gemaakt zijn, zijn ze super zacht. Daarnaast is dit materiaal ook nog eens van van hoge kwaliteit. Wat wil je nog meer?

Warme sjaals van baby alpacawol van Deense kwaliteit

De luxe sjaals zijn van het Deense merk Silkeborg Uldspinderi. Ookinhetpaars is dol op Scandinavische kwaliteit. Dit merk heeft hun eigen weverij waar op traditionele wijze wordt gewerkt met diverse wolsoorten. Silkeborg Uldspinderi staat bekend om hun unieke combinatie van design, duurzame materialen en vakmanschap. Hierdoor heb je jarenlang plezier van je wollen sjaal. Een goede investering dus.

De feitjes op een rij

  • Formaat: verkrijgbaar in 30 cm bij 200 cm en 60 cm bij 200 cm
  • Kleur: verschillende kleuren
  • Materiaal: 100% baby alpacawol
  • Serie: Arequipa, verkrijgbaar in meerdere kleuren, maar ook als plaid en kussen
  • Merk: Silkeborg Uldspinderi
  • Hier vind je al onze sjaals

En, voor welke warme sjaal ga jij? Of heb je nog een vraag? Laat het ons weten in een reactie!

Kleur in je interieur magazine

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meld je nu aan voor onze interieurinspiratie
en ontvang direct €5 korting*



*Je ontvangt 2 keer per maand de nieuwste interieurtips. Na je aanmelding ontvang je direct de kortingscode die je bij je eerstvolgende bestelling kunt gebruiken.