Welke kleur kussens op een beige bank?

welke kleur kussens op beige bank?

Welke kleur kussens op een beige bank?

Een beige bank is neutraal en goed te combineren. Deze kleur kan een lichte of donkere ondertoon hebben. Er zijn dus als het ware verschillende tinten beige. Hierdoor is er ook veel mogelijk. Maar over het algemeen kun je wel stellen dat natuurlijke, aardse kleuren mooi passen hier mooi bij. De kussens van Ookinhetpaars zijn beschikbaar in veel kleuren. In deze blog lichten we een aantal opties toe zodat jij hopelijk inspiratie hebt opgedaan voor jouw beige bank!

Pastel en aardse kleuren van Bungalow

De kussens van Bungalow staan mooi op een beige bank. Dit komt omdat dit merk veel neutrale en natuurlijke kleuren gebruikt.  Qua materialen kun je bij Bungalow kiezen uit katoen, linnen of velvet. In de collage hieronder zie je voorbeelden van kussens van verschillende materialen en kleuren. Opvallend is dat pastelkleuren goed staan bij een beige bank en groene kussens met een leuk motiefje doen het ook erg goed. Het is ook mooi om voor een kleurstelling te kiezen die verder in je interieur voorkomt, als je een roze muur hebt staan roze kussens leuk om er één geheel van te maken. En hetzelfde geldt bijvoorbeeld voor groene kussens. Mét of zonder motief is helemaal aan jou, alles mag eigenlijk!

beige bank

 

Nude-tinten combineren

In het voorbeeld hieronder zijn veel nude-tinten te zien zoals beige, lichtgrijs en zachtroze. Het mooist is als de kleuren net een beetje van elkaar afwijken, zodat je een ton-sur-ton effect krijgt. Dit betekent dat je een kleurenpalet kiest dat bestaat uit één basiskleur, dat je toepast in verschillende tinten. Op deze manier krijg je een romantisch en stijlvolle sfeer in het interieur. Hierdoor is het geheel wel wat koel, dus voeg koperen of messing accessoires toe. Dit geeft ook een warme teint. Koper past goed bij huidkleurige tinten als oudroze en zachtlila. Met koper krijg je een sterk contrast qua kleur, daardoor krijg je een sprekende combinatie.

ton sur ton kussens

Warme kleuren combineren met beige

Beige is een kleur met veel mogelijkheden. Soms kan deze kleur een beetje saai of flets overkomen maar dit kun je makkelijk oplossen met de juiste accessoires. Als je beige combineert met kleuren als oranje, bordeauxrood en bruin krijg je een chique, als het ware een Koninklijke sfeer in huis. Spelen met patroontjes is ook een leuke toevoeging. Zo hebben de wollen kussens van Elvang een prachtig ruitpatroon. Deze kussens stralen rust uit maar geven tegelijkertijd net dat beetje extra’s. De kussens van Raaf zijn ook een leuke toevoeging aan je beige bank. De velvet kussens zijn erg luxe. Om het geheel wat rustig te houden kun je ook gaan voor wit en crème. Beige lijkt eigenlijk ook veel op gebroken wit en deze kleuren staan dus ook goed bij elkaar.


elvang kussens met beige bank

Zo zie je maar weer, met een beige bank kun je echt alle kanten op!

Kleur in je interieur magazine

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meld je nu aan voor onze interieurinspiratie
en ontvang direct €5 korting*



*Je ontvangt 2 keer per maand de nieuwste interieurtips. Na je aanmelding ontvang je direct de kortingscode die je bij je eerstvolgende bestelling kunt gebruiken.