Rustig slapen met een wit dekbedovertrek

blog wit dekbedovertrek slaapkamer

Durf te kiezen voor een wit dekbedovertrek

Als je een nieuw dekbedovertrek gaat uitzoeken dan kies je waarschijnlijk meestal voor een kleurtje en een leuke print. Er zijn zoveel leuke dekbedovertrekken te koop dat het soms lastig is om een keuze te maken. Een wit dekbedovertrek op je bed is waar vaak niet zo snel over wordt nagedacht. Wit lijkt op het eerste gezicht saai en wit is zo wit. Maar vergis je niet, je kunt met een sprankelend wit dekbedovertrek juist heel leuke combinaties maken. Wij laten je het graag zien.

dekbedovertrek wit naturel rand

Wit springt er uit in je slaapkamer interieur

Heb je de muren van je slaapkamer in een vrolijk kleurtje gesaust dan kan een wit dekbedovertrek juist prima combineren met het interieur. Ook als je bed een opvallende kleur heeft zoals rood of zwart is een wit dekbedovertrek een mooie keuze. Daarnaast heeft wit ook een chique uitstraling. Niet voor niets kiezen hotels vaak voor witte overtrekken om de dekbedden. Ook en vooral juist de betere hotels die veel aandacht besteden aan de inrichting van hun kamers en suites. Wit staat voor klassiek en stijlvol en dat wordt door heel veel gasten gewaardeerd. Dus waarom zou je hier niet voor kiezen in je eigen slaapkamer? Een beetje luxe willen we toch allemaal?

dekbedovertrek wit house-in-style

Wit kan in alle seizoenen

Misschien denk je dat een wit dekbedovertrek alleen goed past tijdens de warme zomermaanden. Op zicht klopt dat ook wat wit straalt koelte uit en weert de warmte. Niet voor niets zijn de huizen in warmere oorden vaak wit. Maar wit kan ook prima in de winter en in de tussenliggende seizoenen. En zeker als het te fris is voor alleen een dekbed kun je wit immers prima combineren met een mooie wollen deken of een katoenen sprei. Dit principe geldt niet alleen voor thuis maar onder meer ook voor hotelkamers waar je je gasten de mogelijkheid wilt geven voor wat extra warmte als ze daar behoefte aan hebben. Sla de deken of sprei simpelweg terug als je deze voor de nacht te warm vindt en leg hem weer in volle glorie uit als het bed de volgende dag wordt opgemaakt. Ook is het heerlijk om bij het in slaap komen een beetje extra warmte toe te voegen en dat kan door middel van een warme deken.

dekbedovertrek wit zwart randje

Combineer je witte dekbedovertrek met leuke accessoires

Er is nog een goede reden om voor wit te kiezen als je een dekbedovertrek aanschaft. Je kunt dit prima combineren met leuke en kleurrijke accessoires. Bij Ookinhetpaars.nl hebben we daarom niet alleen stijlvolle witte dekbedovertreksets van House in Style bijvoorbeeld, maar ook een ruim assortiment spreien en kussens om van je bed een mooi geheel te maken. Kies voor mooie effen sierkussens op je bed die je ook goed kunt gebruiken als je in bed nog even wilt lezen of tv kijken. Zorg voor extra warmte en een mooi geheel met een kleurrijke sprei. Omdat wit met vrijwel alle andere kleuren kan worden gecombineerd kun je je hart ophalen bij het uitzoeken van mooie accessoires om van je slaapkamer en je bed iets moois te maken.

dekbedovertrek wit taupe randje

Kleur in je interieur magazine

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ons nieuwe e-magazine:
Kleur in je interieur

Wil je graag hulp bij het toevoegen van kleur aan je interieur? Laat je inspireren door de ideeën in het Inspiratie E-magazine 'Kleur in je interieur'. Door de tips uit dit e-magazine toe te passen ben jij straks trots op je eigen mooie huis en stap je iedere dag een fijn en warm interieur binnen. Want met kleur maak je van je huis een eigen thuis.
Vraag het E-magazine gratis aan

*Een kleine waarschuwing: het downloaden van dit e-magazine kan zorgen voor enthousiasme en hebberigheid. Je vindt gelukkig in het e-magazine ook de nodige links waarmee je de mooiste producten direct in de webshop kunt bestellen.
Ook ontvang je van ons 2 keer per maand de nieuwste interieurtips, zodat je steeds weer nieuwe inspiratie krijgt voor jouw interieur.