Plaid / deken beige, wol, visgraat 1 persoonsbed

Plaid / deken beige, wol, visgraat 1 persoonsbed

105,-

Op voorraad

1 dag
Deken wol: beige visgraat 1 persoonsbed
Plaid / deken beige, wol, visgraat 1 persoonsbed

105,-

 • Beige
 • 140 x 240 cm
 • Wol
 • Silkeborg Uldspinderi
Kleur

Maat plaids

Materiaal

Maat dekens & spreien

1-persoons

Wollen deken beige visgraat

Wollen deken in de kleur beige in een mooi visgraat motief. Heerlijke warme wollen deken voor op een eenpersoonsbed, voor aan het voeteneind van een tweepersoonsbed of als grote plaid voor op de bank. Merk: Silkeborg Uldspinderi. De maat van deze deken is 140 cm breed en 240 cm lang. De juiste maat om te gebruiken op een eenpersoonsbed. Het is heerlijk om te slapen onder een wollen deken. Waarom? Wol isoleert en ademt. Het houdt je daarom lekker warm maar wordt nooit broeierig. Moeite om in slaap te komen omdat je het zo koud hebt? Dan is slapen onder wol de oplossing. Wol is een natuurproduct en past zich aan aan jouw warmte behoefte.

Een wollen deken is duurzaam

Deze beige wollen deken is geweven van Scandinavische wol en heeft een ingeweven visgraat motief. Dit geeft ‘m een stoere uitstraling. Aan de beide uiteinden zitten franjes. Weet je nog de oude dekens van oma die veel mensen nog steeds in de kast hebben liggen en die er nog zo goed uit zien? Wol is duurzaam en slijt niet snel. Je doet daarom je leven met zo’n mooie wollen deken.

Deken van wol, eenpersoonsbed beige

 • Kleur: beige.
 • Formaat: 140 cm bij 240 cm. Dit is de juiste maat voor een eenpersoonsbed. Daar past ie mooi overeen.
 • Slaapt heerlijk. Wol is een natuurproduct en houdt je lekker warm zonder zweterig warm te zijn.
 • Ook goed te gebruiken als sprei. Zo kleed je je slaapkamer mooi aan.
 • Merk: Silkeborg Uldspinderi, een traditionele weverij in Denemarken.
 • Materiaal: 100% Scandinavische wol.
 • Hij is er ook in andere kleuren zoals rood, groen, blauw, grijs en bruin.
 • Kan in de wolwas.
 • Hier vind je al onze dekens.

Onderhoud van een wollen deken

Wol is een praktisch materiaal in onderhoud. Wol is namelijk vuil afstotend en je wollen deken wordt dus niet snel vuil. Hang ‘m af en toe even lekker buiten uit dan is ie weer lekker fris. Mocht het toch een keer nodig zijn dan kan deze beige deken gewoon in de wasmachine (wel wolwas). Lekker makkelijk dus. Alleen indien echt nodig kun je ‘m dus wassen. Wol is van nature vuil afstotend. Een wollen deken wordt dus niet snel vuil. Je kunt ‘m het beste af en toe even buiten laten luchten, dan is ie weer heerlijk fris. Net als je met je dekbed doet dus. Indien echt nodig, dan kan ie in de koude wolwas. Heel praktisch dus.

Ookinhetpaars

Ons nieuwe e-magazine:
Kleur in je interieur

Wil je graag inspiratie voor het toevoegen van kleur aan je interieur? Wil je weten hoeveel accessoires je eigenlijk neer zou moeten zetten? Laat je inspireren door de ideeën in het Inspiratie E-magazine 'Kleur in je interieur'. Door de tips uit dit e-magazine toe te voegen ben jij straks trots op je eigen mooie huis en stap je iedere dag een fijn en warm interieur binnen. Want met kleur maak je van je huis een eigen thuis.
Vraag het E-magazine gratis aan

close-link

Ons nieuwe e-magazine:
Kleur in je interieur

Laat je inspireren door de ideeën in het Inspiratie E-magazine 'Kleur in je interieur'. Door de tips uit dit e-magazine toe te voegen ben jij straks trots op je eigen mooie huis en stap je iedere dag een fijn en warm interieur binnen.
Vraag het E-magazine gratis aan

close-link