Deken wol: bruin streepjes 2 persoonsbed

Deken wol: bruin streepjes 2 persoonsbed

149.50

Op voorraad

1 dag
Deken wol: bruin streepjes 2 persoonsbed
Deken wol: bruin streepjes 2 persoonsbed

149.50

  • Bruin, Wit
  • 220 x 260 cm
  • Wol
  • Silkeborg Uldspinderi
Kleur

,

Materiaal

Maat dekens & spreien

2-persoons

Maat plaids

Wollen deken bruin

Heerlijk warme wollen deken van dikke Scandinavische wol. Hiermee kom je de winter wel door! Deze bruine deken met streepjes aan de uiteinden is geweven van Scandinavische wol. Hij is dus heerlijk warm omdat er gebruik is gemaakt van een extra dikke wolsoort. Daarnaast is ie is ook nog eens supergroot, 220 cm breed bij 260 cm lang en dus heel erg geschikt als warme wollen deken op je bed. Zo groot dat ie met gemak op een tweepersoonsbed past en en mooi aan de randen over heen hangt.
Zou je graag een wollen deken willen kopen? Veel mensen vinden het weer fijn om onder een wollen deken te slapen ipv onder een dekbed. Ze zijn het toch vaak zweterige dekbed zat en verlangen weer naar de ouderwetse deken van vroeger. Wol ademt goed dus die houdt je warm zonder broeierig te worden. Dat slaapt dus heerlijk. Maar ook over je dekbed is deze deken heerlijk als extra laagje in een koude winternacht.
En weet je hoe je een wollen deken moet wassen? Deze kan gewoon in de wasmachine. Gebruik wel het koude wolwas programma. Nou zal wassen niet vaak nodig zijn want wol heft vuil afstotende eigenschappen. Wol wordt dus niet snel vuil. Hang je wollen deken soms even buiten dan is ie daarna weer lekker fris.
kan trouwens gewoon in de wasmachine (wel wolwas) dus hij is ook nog eens heel praktisch. Niet dat je een wollen deken vaak hoeft te wassen. Wol is namelijk van nature vuil afstotend. Af en toe even buiten uithangen (wat je eigenlijk met je dekbed ook doet) is ruim voldoende.
Al met al echt een heerlijke deken.
Deze wollen deken is geweven van Scandinavische wol en is grijsbruin met wit. Aan beide uiteinden heb je een strepenpatroon met wit, het middenstuk is bruin. Hij heeft daardoor echt een stoere warme uitstraling. En door de neutrale kleurstelling past ie in elke slaapkamer. Je doet je leven met een dergelijke deken dus ook als je je slaapkamer een keer verandert qua kleur, past hij er gewoon nog steeds bij.

Deken wol, XL bruin met streepjes

  • Kleur: bruin met witte streepjes aan beide uiteinden.
  • Formaat: 220 bij 260 cm. Dit is extra groot voor een deken en hij past daarom prima op een tweepersoonsbed.
  • Ook goed te gebruiken als sprei. Zo kleed je je slaapkamer mooi aan.
  • Merk: Silkeborg Uldspinderi, een traditionele weverij in Denemarken.
  • Materiaal: 100% Scandinavische wol.
  • Kan in de wolwas. Maar dit is eigenlijk geeneens nodig. Even (buiten) uithangen zoals je ook met je dekbed doet is vrijwel altijd voldoende.

Onderhoud van een wollen deken

Wol is van nature vuil afstotend. Je wollen deken wordt dus niet snel vuil. Je kunt ‘m het beste af en toe even buiten laten luchten, dan is ie weer heerlijk fris. Net als je met je dekbed doet dus. Indien echt nodig, dan kan de deken in de koude wolwas. Heel praktisch dus.

Ookinhetpaars

Ons nieuwe e-magazine:
Kleur in je interieur

Wil je graag inspiratie voor het toevoegen van kleur aan je interieur? Wil je weten hoeveel accessoires je eigenlijk neer zou moeten zetten? Laat je inspireren door de ideeën in het Inspiratie E-magazine 'Kleur in je interieur'. Door de tips uit dit e-magazine toe te voegen ben jij straks trots op je eigen mooie huis en stap je iedere dag een fijn en warm interieur binnen. Want met kleur maak je van je huis een eigen thuis.
Vraag het E-magazine gratis aan

close-link

Ons nieuwe e-magazine:
Kleur in je interieur

Laat je inspireren door de ideeën in het Inspiratie E-magazine 'Kleur in je interieur'. Door de tips uit dit e-magazine toe te voegen ben jij straks trots op je eigen mooie huis en stap je iedere dag een fijn en warm interieur binnen.
Vraag het E-magazine gratis aan

close-link