Plaid beige, zalmoranje, wol: Cashew

Plaid beige, zalmoranje, wol: Cashew

95,-

Uitverkocht

Informeer mij wanneer product weer op voorraad is.

 • Zalmoranje/beige
 • 145 x 190 cm
 • Wol
 • McNutt
Kleur

,

Maat plaids

Materiaal

Merk

Wollen plaid zalmoranje, beige

Zachte wollen plaid geweven van 100% pure wol. De kleur zit tussen beige en zalmoranje in. Een warme zachte tint. Deze kleur is geweven samen met bruingrijs. De franjes zijn bruingrijs. De plaid voelt zacht aan en valt heerlijk soepel. Hij is niet erg dik geweven en door de wol heerlijk warm. Je kruipt er lekker onder, op de bank als je het wat koud hebt. De kleur heeft Cashew en kun je het beste omschrijven als een tint tussen zalmoranje en beige in. Hij is geweven in en visgraat patroon in banen. Door de zachte zalmoranje/beige kleur mooi te combineren met bijvoorbeeld bruin, groen of mosterdgeel. Een fijne, zachte plaid waar je veel plezier van zult hebben.

De maat van deze deken is 145 cm breed en 200 cm lang (de lengte is inclusief de franjes gemeten). Een mooie maat voor op je bank. Je past er goed onder en gebruik je ‘m niet, hang ‘m dan mooi over de leuning van je bank.
Deze zalmoranje plaid heeft een mooie zachte tint beige/zalmoranje geweven samen met bruingrijs. Hij is geweven in een Ierse weverij McNutt. McNutt bestaat al 60 jaar en heeft een prachtige collectie wollen plaids. Het kleurgebruik van McNutt is warm en krachtig.

Plaid visgraat

 • Kleur: tussen zalmoranje en beige in, geweven samen met bruingrijs. De franjes zijn bruingrijs.
 • Patroon: visgraat in banen.
 • Formaat: 145 cm bij 190 cm inclusief de franjes. Een mooie maat voor een plaid voor over je bank.
 • Merk: McNutt, een traditionele weverij in Ierland met moderne designers.
 • Type: Collection Cashew HN.
 • Materiaal: 100% pure wol, schapenwol.
 • Voor mensen die niet tegen prikken kunnen: deze plaid voelt aan als een ouderwetse deken van vroeger en kan dus ook een beetje prikken.

Onderhoud van een wollen plaid

Een wollen plaid heeft weinig onderhoud nodig. Wol is van nature vuil afstotend. Je plaid wordt dus niet snel vuil. Je kunt ‘m het beste af en toe even buiten laten luchten, dan is ie weer heerlijk fris. Net als je met je dekbed doet dus. Indien echt nodig, dan laten stomen. Je kunt ‘m eventueel bij 30 graden in de wasmachine wassen. Niet centrifugeren en niet uitwringen. Liggend uitgespreid laten drogen.

Ookinhetpaars

Ons nieuwe e-magazine:
Kleur in je interieur

Wil je graag inspiratie voor het toevoegen van kleur aan je interieur? Wil je weten hoeveel accessoires je eigenlijk neer zou moeten zetten? Laat je inspireren door de ideeën in het Inspiratie E-magazine 'Kleur in je interieur'. Door de tips uit dit e-magazine toe te voegen ben jij straks trots op je eigen mooie huis en stap je iedere dag een fijn en warm interieur binnen. Want met kleur maak je van je huis een eigen thuis.
Vraag het E-magazine gratis aan

close-link

Ons nieuwe e-magazine:
Kleur in je interieur

Laat je inspireren door de ideeën in het Inspiratie E-magazine 'Kleur in je interieur'. Door de tips uit dit e-magazine toe te voegen ben jij straks trots op je eigen mooie huis en stap je iedere dag een fijn en warm interieur binnen.
Vraag het E-magazine gratis aan

close-link