Plaid beige, organisch katoen Basket

Plaid beige, organisch katoen Basket

65,-

Op voorraad

1 dag
plaid beige katoen eco-katoen klippan
Plaid beige, organisch katoen Basket

65,-

 • Beige
 • 130 x 180 cm
 • Katoen
 • Klippan
Kleur

Maat plaids

Materiaal

Plaid beige van eco-katoen

Beige plaid geweven van mooie eco katoen. Deze plaid is mooi wat grof geweven zodat je de structuur goed ziet. De weving is met twee kleuren beige, wat donkerder beige met heel licht beige. Hierdoor krijg je een soort wafel structuur. Het is een mooie, warme en natuurlijke kleur beige. Het katoen is ecologisch geproduceerd, 100% organisch katoen ofwel eco-katoen. Hij is van het merk Klippan. Hij heet basket en is verkrijgbaar in vier verschillende kleuren. De maat is 130 cm breed bij 180 cm lang, een mooie standaardmaat en een fijne maat voor op de bank. Hij heeft geen franjes zoals de meeste plaids maar is omgezoomd. Daarnaast is ie lekker wat zwaarder dus hij geeft je ook echt lekker veel warmte.
Deze beige plaid is heerlijk in zowel de zomer als de winter. Hou je niet van wol en vindt je een natuurlijk materiaal erg prettig dan is een katoenen exemplaar ideaal. De kleur is beige welke is geweven in twee tinten beige. Beige is neutraal en past overal prachtig bij. Hou je het graag rustig combineer dan met andere natuurlijke tinten zoals bruin en wit. Maar ook in een interieur met meer kleur komt een rustig beige accent goed tot zijn recht. Het beige kan dan verschillende kleuren met elkaar verbinden.
Deze beige woonplaid is van het merk Klippan, een Zweeds merk met een prachtige collectie aan kussens en plaids.
De katoenproductie is vrij belastend voor het milieu. Ecologisch geproduceerde katoen is gelukkig een stuk milder voor het milieu. De katoen die gebruikt is voor deze heerlijk warme woondeken is ecologisch geproduceerd. Dat betekent dat er met zorg is omgegaan met het milieu, er worden namelijk geen schadelijke stoffen gebruikt bij de productie en verwerking van het katoen. Je koopt dus een eerlijk product.
Het katoen is zacht en warm.

Katoenen plaid in beige

 • Maat van deze beige plaid is 130 cm breed en 180 cm lang. Dit is een normale maat voor een plaid en een ideaal formaat voor gebruik op de bank.
 • Materiaal: 100% organisch katoen.
 • Merk: Klippan uit Zweden.
 • Kleur: beige, twee tinten beige samen geweven.
 • Wat grof geweven in twee kleuren beige waardoor ie levendig overkomt.
 • Type: Basket. Wat grof geweven en verkrijgbaar in vier mooie kleuren.
 • Katoen gaat lang mee en het is dus een duurzaam product.

Hoe onderhoud je je katoenen plaid?

Katoenen plaids kunnen gewoon in de wasmachine bij 40 graden, maar liever bij 30 graden. Katoen kan altijd een beetje krimpen. Was ‘m dus het liefst de eerste keer met de hand.

1 beoordeling voor Plaid beige, organisch katoen Basket

 1. Kees

  Zachte beige tint die mooi in ons interieur past.

Een beoordeling toevoegen

Ookinhetpaars

Ons nieuwe e-magazine:
Kleur in je interieur

Wil je graag inspiratie voor het toevoegen van kleur aan je interieur? Wil je weten hoeveel accessoires je eigenlijk neer zou moeten zetten? Laat je inspireren door de ideeën in het Inspiratie E-magazine 'Kleur in je interieur'. Door de tips uit dit e-magazine toe te voegen ben jij straks trots op je eigen mooie huis en stap je iedere dag een fijn en warm interieur binnen. Want met kleur maak je van je huis een eigen thuis.
Vraag het E-magazine gratis aan

close-link

Ons nieuwe e-magazine:
Kleur in je interieur

Laat je inspireren door de ideeën in het Inspiratie E-magazine 'Kleur in je interieur'. Door de tips uit dit e-magazine toe te voegen ben jij straks trots op je eigen mooie huis en stap je iedere dag een fijn en warm interieur binnen.
Vraag het E-magazine gratis aan

close-link