Plaid blauw, blokken, lamswol, Block

Plaid blauw, blokken, lamswol, Block

76.50

Uitverkocht

Informeer mij wanneer product weer op voorraad is.

  • Blauw
  • 130 x 180 cm
  • Lamswol
  • Klippan
Kleur

Maat plaids

Materiaal

Blauwe plaid met blokken patroon

Blauwe plaid geweven van 100% lamswol. Deze mooie wollen plaid heeft een patroon in blokken in verschillende kleuren blauw. Hij is van het bekende Zweedse merk Klippan. Een Klippan plaid is een sieraad in je huis. Gemaakt van eco-wol en altijd in prachtige kleuren. Deze wollen blauwe plaid staat mooi op de bank. Maar je kan ‘m natuurlijk ook lekker over je heen slaan. Zo heb je het altijd behaaglijk warm. Deze wollen deken is mooi afgezet met een festonsteek. Weer eens wat anders dan franjes. De maat is 130 cm breed bij 180 cm lang, een mooie maat voor gebruik op de bank.

De wol die gebruikt is voor deze plaid is 100% lamswol. Deze wol is ecologisch geproduceerd. Dat betekent dat er met zorg is omgegaan met het milieu, er worden geen schadelijke stoffen gebruikt bij de productie en bij de verwerking van de wol. Ook staat het dierenwelzijn in een hoog vaandel.
Deze lekkere woondeken combineert mooie met blauwe kussens maar staat ook erg mooi samen met bijvoorbeeld geel of rood.
Deze ruiten plaid is van het merk Klippan. Een Klippan deken is een aanwinst voor je interieur.

Wollen plaid in blauwe blokken

  • Formaat van deze Klippan plaid is 130 cm breed en 180 cm lang. Dit is een standaardmaat voor een plaid en een ideale maat voor gebruik op de bank.
  • Materiaal: 100% lamswol. Lekker zacht en warm.
  • Merk: Klippan uit Zweden.
  • Kleuren: blauw in verschillende tinten.
  • Afgewerkt met een festonsteek langs de randen.
  • Wol gaat lang mee en het is dus een duurzaam product.

Hoe onderhoud je je wollen plaid?

Wollen plaids hebben weinig onderhoud nodig want wol is van nature vuil afstotend en bacterie werend. Laat ‘m af en toe buiten luchten, dan is ie weer helemaal fris. Mocht het echt nodig zijn, dan kun je deze woonplaid in een wol was programma wassen bij max. 30 graden Celsius.

Ookinhetpaars

Ons nieuwe e-magazine:
Kleur in je interieur

Wil je graag inspiratie voor het toevoegen van kleur aan je interieur? Wil je weten hoeveel accessoires je eigenlijk neer zou moeten zetten? Laat je inspireren door de ideeën in het Inspiratie E-magazine 'Kleur in je interieur'. Door de tips uit dit e-magazine toe te voegen ben jij straks trots op je eigen mooie huis en stap je iedere dag een fijn en warm interieur binnen. Want met kleur maak je van je huis een eigen thuis.
Vraag het E-magazine gratis aan

close-link

Ons nieuwe e-magazine:
Kleur in je interieur

Laat je inspireren door de ideeën in het Inspiratie E-magazine 'Kleur in je interieur'. Door de tips uit dit e-magazine toe te voegen ben jij straks trots op je eigen mooie huis en stap je iedere dag een fijn en warm interieur binnen.
Vraag het E-magazine gratis aan

close-link