Plaid lamswol Knut: blauwgrijs, smokey blue

Plaid lamswol Knut: blauwgrijs, smokey blue

76.50

Op voorraad

1 dag
Plaid lamswol Knut: blauwgrijs
Plaid lamswol Knut: blauwgrijs, smokey blue

76.50

 • Blauw
 • 130 x 200 cm
 • Lamswol
 • Klippan
Kleur

Maat plaids

Materiaal

Blauwgrijze plaid van lamswol

Blauwgrijze plaid van het Zweedse merk Klippan. Deze heerlijk warme plaid is geweven van ecologische lamswol. Deze wollen plaid is 130 cm breed bij 200 cm lang. Dat is een standaardmaat voor een plaid en een mooi formaat om helemaal onder te zitten als je op de bank zit.
Deze plaid is lekker warm want hij is vrij dik geweven. De kleur is mooi blauwgrijs, Smokey Blue. Wat meer grijs dan op de foto. Deze Klippan plaid is van de serie Knut. Knut heeft een ingeweven patroon in combinatie met wit. Van de Klippan Knut serie zijn zeven kleuren.
De lamswol voor deze warme plaid is ecologisch geproduceerd. Dat betekent dat er met zorg is omgegaan met het milieu, er worden geen schadelijke stoffen gebruikt bij de productie en verwerking van de wol. Ook worden de lammeren die de wol leveren goed verzorgd.
Heerlijke blauwgrijze plaid die een mooi en rustig kleuraccent toevoegt aan je interieur. De Klippan dekens zijn van hoge kwaliteit en altijd ecologisch verantwoord.

Wollen plaid in blauw grijs

 • Formaat van deze plaid is 130 cm breed en 200 cm lang. Dit is een standaardmaat voor een plaid en een ideale maat voor gebruik op de bank.
 • Materiaal: 100% lamswol.
 • Merk: Klippan uit Zweden.
 • Kleur: blauwgrijs, Smokey Blue.
 • Patroon: Knut, een klein patroon met wit geweven. Er zijn zeven kleuren.
 • Lamswol gaat lang mee en het is dus een duurzaam product.

Hoe onderhoud je je lamswollen plaid?

Lamswollen plaids hebben weinig onderhoud nodig want wol is van nature vuil afstotend en bacterie werend. Laat ‘m af en toe buiten luchten, dan is ie weer helemaal fris. Mocht het echt nodig zijn, dan kun je d’m in een wol was programma wassen bij max. 30 graden Celsius.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Plaid lamswol Knut: blauwgrijs, smokey blue” te beoordelen

Ookinhetpaars

Ons nieuwe e-magazine:
Kleur in je interieur

Wil je graag inspiratie voor het toevoegen van kleur aan je interieur? Wil je weten hoeveel accessoires je eigenlijk neer zou moeten zetten? Laat je inspireren door de ideeën in het Inspiratie E-magazine 'Kleur in je interieur'. Door de tips uit dit e-magazine toe te voegen ben jij straks trots op je eigen mooie huis en stap je iedere dag een fijn en warm interieur binnen. Want met kleur maak je van je huis een eigen thuis.
Vraag het E-magazine gratis aan

close-link

Ons nieuwe e-magazine:
Kleur in je interieur

Laat je inspireren door de ideeën in het Inspiratie E-magazine 'Kleur in je interieur'. Door de tips uit dit e-magazine toe te voegen ben jij straks trots op je eigen mooie huis en stap je iedere dag een fijn en warm interieur binnen.
Vraag het E-magazine gratis aan

close-link