Plaid lamswol Knut: geel saffron

Plaid lamswol Knut: geel saffron

76.50

Op voorraad

1 dag
Plaid lamswol Knut: geel saffron
Plaid lamswol Knut: geel saffron

76.50

  • Geel
  • 130 x 200 cm
  • Lamswol
  • Klippan
Kleur

Maat plaids

Materiaal

Gele plaid van Klippan, lamswol

Gele plaid van het merk Klippan. Deze gele plaid is heerlijk warm. Hij is geweven van lekkere dikke lamswol. De maat van deze wollen plaid is 130 cm breed bij 200 cm lang.
De lamswol die voor deze gele wollen plaid is gebruikt is ecologisch geproduceerd. Dat betekent dat de dieren goed worden verzorgd, het dierenwelzijn is belangrijk zowel voor de dieren als ook voor de kwaliteit wol. Daarnaast worden er geen chemische stoffen gebruikt tijdens de productie van de wol. Het is dus een eerlijk product. Lamswol gaat erg lang mee en is een natuurlijk materiaal.
De plaid van het merk Klippan is van de serie Knut. Knut is een serie van zeven plaids. Ze hebben een ingeweven patroon met wat wit erdoor.  Deze plaid is lekker warm want hij is vrij dik geweven. De kleur is mooi geel. Geel is een zonnige kleur voor je interieur. Geel is warm en combineert makkelijk met andere kleuren. geel met grijs en wit is prachtig. En bijvoorbeeld geel met groen is ook mooi.

Wollen plaid in geel

  • Formaat van deze Klippan deken is 130 cm breed en 200 cm lang. Dit is een standaardmaat voor een plaid en een ideale maat voor gebruik op de bank.
  • Materiaal: 100% lamswol. Lamswol is een natuur product. Lamswol gaat lang mee.
  • Merk: Klippan uit Zweden.
  • Kleur: geel.
  • Patroon: Knut, een klein patroon met wit geweven.
  • Bekijk eens al onze gele plaids.

Het onderhoud van een wollen plaid

Een lamswollen plaid heeft weinig onderhoud nodig. Lamswol is van nature bacterie werend en stoot vuil af. Wol wordt dus niet snel vuil en daarom hoef je eigenlijk weinig aan onderhoud te doen. Je kunt ‘m af en toe buiten even laten luchten. dan is je wollen product weer lekker fris. Indien echt nodig kan deze plaid in de wolwas. Maximum 30 graden Celsius, niet centrifugeren en liggend laten drogen. Zo heb je het langste plezier van je aankoop.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Plaid lamswol Knut: geel saffron” te beoordelen

Ookinhetpaars

Ons nieuwe e-magazine:
Kleur in je interieur

Wil je graag inspiratie voor het toevoegen van kleur aan je interieur? Wil je weten hoeveel accessoires je eigenlijk neer zou moeten zetten? Laat je inspireren door de ideeën in het Inspiratie E-magazine 'Kleur in je interieur'. Door de tips uit dit e-magazine toe te voegen ben jij straks trots op je eigen mooie huis en stap je iedere dag een fijn en warm interieur binnen. Want met kleur maak je van je huis een eigen thuis.
Vraag het E-magazine gratis aan

close-link

Ons nieuwe e-magazine:
Kleur in je interieur

Laat je inspireren door de ideeën in het Inspiratie E-magazine 'Kleur in je interieur'. Door de tips uit dit e-magazine toe te voegen ben jij straks trots op je eigen mooie huis en stap je iedere dag een fijn en warm interieur binnen.
Vraag het E-magazine gratis aan

close-link