Plaid grijs, linnen katoen, Naomi

Plaid grijs, linnen katoen, Naomi

147.50

Op voorraad

2 werkdagen
plaid grijs donkergrijs gebreid naomi
Plaid grijs, linnen katoen, Naomi

147.50

  • Donkergrijs
  • 140 x 260 cm
  • Linnen, Katoen
  • House in Style
Kleur

Maat plaids

Materiaal

,

Grijze plaid van linnen met katoen

Grijze plaid. Deze grijze plaid is gebreid van linnen met katoen. Je ziet duidelijk de mooie breisteek. Het is een lekkere grote plaid waardoor je ‘m ook als sprei op je bed kunt gebruiken. Je bedenkt er het hele voeteneind mee en over een eenpersoonsbed kan ie helemaal. Hij is namelijk 140 cm breed bij 260 cm lang. De mooie donkergrijze kleur is warm en neutraal en daarom een aanwinst voor je huis. Mooi om te combineren met elke kleur die je wil. Hou het rustig met andere grisjtintene n wit. Of combineer het donkere grijs met geel voor een zonnig effect, rood voor een warme uitstraling of groen voor de natuur in je huis. Hij is gemaakt van 60% linnen met 40% katoen dus ideaal voor de zomer. Of voor als je wel een lekkere warme plaid wil maar niet eentje van wol.

Deze donkergrijze plaid heeft een mooi uiterlijk door de gebreide ribbelsteek die goed zichtbaar is. De kleur is mooi donkergrijs, antraciet, mooi rustig en ingetogen. Het is een warme en neutrale kleur die goed combineert met allerlei andere kleuren zoals groen, grijs, blauw of in een feller geheel met bijvoorbeeld geel.
Een mooi item in je woonkamer en natuurlijk ook erg praktisch. Je kruipt er lekker onder als het wat koud is. Deze fijne zandkleurige woonplaid of sprei is van het Nederlandse merk House in Style.

Informatie grijze plaid

  • Deze grijze plaid is geweven van 60% linnen en 40% katoen.
  • Formaat: 140 cm breed en 260 cm lang. Dit is extra lang.
  • Kleur: grijs, donkergrijs. Dark Grey.
  • Hij is er in vier kleuren.
  • Onderhoud: liefst handwas of een wolwas programma.
  • Merk: House in Style.
Ookinhetpaars

Ons nieuwe e-magazine:
Kleur in je interieur

Wil je graag inspiratie voor het toevoegen van kleur aan je interieur? Wil je weten hoeveel accessoires je eigenlijk neer zou moeten zetten? Laat je inspireren door de ideeën in het Inspiratie E-magazine 'Kleur in je interieur'. Door de tips uit dit e-magazine toe te voegen ben jij straks trots op je eigen mooie huis en stap je iedere dag een fijn en warm interieur binnen. Want met kleur maak je van je huis een eigen thuis.
Vraag het E-magazine gratis aan

close-link

Ons nieuwe e-magazine:
Kleur in je interieur

Laat je inspireren door de ideeën in het Inspiratie E-magazine 'Kleur in je interieur'. Door de tips uit dit e-magazine toe te voegen ben jij straks trots op je eigen mooie huis en stap je iedere dag een fijn en warm interieur binnen.
Vraag het E-magazine gratis aan

close-link