Plaid grijs merinowol: lijnen, Antwerpen

Plaid grijs merinowol: lijnen, Antwerpen

145,-

Op voorraad

4 dagen
plaid grijs merinowol
Plaid grijs merinowol: lijnen, Antwerpen

145,-

 • Grijs
 • 130 x 190 cm
 • Merinowol
 • Silkeborg Uldspinderi
Kleur

Maat plaids

Materiaal

Wollen plaid grijs

Grijze wollen plaid geweven van 100% merino wol. Een heerlijke zacht en warme wol waar je lekker onder kunt kruipen. Deze grijze plaid heeft een mooi rustig patroon met vanuit een hoek een paar lijnen. De grijze plaid is aan de ene kant donkergrijs met daarop lichtgrijze lijnen. De andere kant is reverse, dus een lichtgrijze achtergrond met antracietgrijze lijnen. Zo kun je de plaid nog eens aan twee kanten gebruiken. Leuk om af te wisselen welke kant je boven legt.

De plaid valt heerlijk soepel. De kleuren grijs geven je bank een mooi rustig accent. Niet helemaal effen door de lijnen maar wel een rustige uitstraling. Combineer ‘m met mooie kussens in een leuke kleur. Of houdt het rustig door alleen grijstinten te gebruiken. Met geel haal je een makkelijke kleur in huis. Grijs combineert met werkelijk alles. Fus hoe je interieur ook verandert, de combinatie met grijs is altijd goed.
De maat van deze deken is 130 cm breed en 190 cm lang. Een mooie maat voor op je bank. Je past er goed onder en gebruik je ‘m niet, hang ‘m dan mooi over de leuning van je bank.
Deze grijze plaid heeft een mooie warme kleur met twee grijs tinten, donker en lichter grijs. Hij is geweven in een Deense weverij Silkeborg Uldspinderi. Een weverij waarin prachtige wollen producten worden gemaakt. Wordt vanuit Denemarken verstuurd dus de levertijd is iets langer dan normaal.

Grijze plaid

 • Kleur: grijs in twee tinten. All Grey genaamd.
 • Forrmaat: 130 cm bij 200 cm. Een mooie maat voor een plaid voor over je bank.
 • Merk: Silkeborg Uldspinderi, een traditionele weverij in Denemarken.
 • Serie: Antwerpen. Verkrijgbaar in zes kleuren.
 • Ontwerp: Tina Ratzer.
 • Materiaal: 100% merinowol.
 • Hier zie je alle grijze plaids.

Onderhoud van een wollen plaid

Een wollen plaid heeft weinig onderhoud nodig. Wol is van nature vuil afstotend. Je plaid wordt dus niet snel vuil. Je kunt ‘m het beste af en toe even buiten laten luchten, dan is ie weer heerlijk fris. Net als je met je dekbed doet dus. Indien echt nodig, dan kan ie in de (koude) wolwas. Heel praktisch dus.

Ookinhetpaars

Ons nieuwe e-magazine:
Kleur in je interieur

Wil je graag inspiratie voor het toevoegen van kleur aan je interieur? Wil je weten hoeveel accessoires je eigenlijk neer zou moeten zetten? Laat je inspireren door de ideeën in het Inspiratie E-magazine 'Kleur in je interieur'. Door de tips uit dit e-magazine toe te voegen ben jij straks trots op je eigen mooie huis en stap je iedere dag een fijn en warm interieur binnen. Want met kleur maak je van je huis een eigen thuis.
Vraag het E-magazine gratis aan

close-link

Ons nieuwe e-magazine:
Kleur in je interieur

Laat je inspireren door de ideeën in het Inspiratie E-magazine 'Kleur in je interieur'. Door de tips uit dit e-magazine toe te voegen ben jij straks trots op je eigen mooie huis en stap je iedere dag een fijn en warm interieur binnen.
Vraag het E-magazine gratis aan

close-link