Plaid merinowol: grijs, blokken, Miami

Plaid merinowol: grijs, blokken, Miami

145,-

Op voorraad

4 dagen
plaid grijs merino wol
Plaid merinowol: grijs, blokken, Miami

145,-

 • Grijs
 • 130 x 190 cm
 • Merinowol
 • Silkeborg Uldspinderi
Kleur

Maat plaids

Materiaal

Wollen plaid grijs

Grijze wollen plaid geweven van 100% merino wol. Een heerlijke zacht en warme wol. Deze grijze plaid heeft een mooi blokken patroon in verschillende grijstinten. Het zijn een aantal verschillende kleuren grijs, van heel lichtgrijs (bijna wolwit) tot diep antracietgrijs (zwart). De plaid valt heerlijk soepel. De verschillende kleuren grijs geven je bank een mooi accent maar het wordt niet te druk. Combineer ‘m met mooie kussens in welke kleur je maar wilt, want grijs past overal bij. Dus kies bij grijs voor rood, geel, blauw of groen. Of hou het neutraal en combineer verschillende tinten grijs, zwart en wit met elkaar.

De maat van deze deken is 130 cm breed en 190 cm lang. Een mooie maat voor op je bank. Je past er goed onder en gebruik je ‘m niet, hang ‘m dan mooi over de leuning van je bank. Hij zal je veel warmte geven. Dat komt omdat hij geweven is van merinowol. Merinowol is warm en ademt ook goed. Vandaar dat er ook veel kleding gemaakt wordt van merino, met name outdoorkleding. Merinowol komt van het merinoschaap.
Deze grijze woonplaid heeft mooie zachte tinten in allerlei kleuren grijs in een combinatie van banen en blokken. Hij is geweven in een Deense weverij Silkeborg Uldspinderi. Een weverij waarin prachtige wollen producten worden gemaakt. Hij wordt rechtstreeks vanuit Denemarken verzonden dus vandaar dat de levertijd wat langer is (ongeveer 4 dagen).

Grijze plaid

 • Kleur: grijs. Industrial Grey.
 • Forrmaat: 130 cm bij 190 cm. Een mooie maat voor een plaid voor over je bank.
 • Merk: Silkeborg Uldspinderi, een traditionele weverij in Denemarken.
 • Serie: Miami.
 • Materiaal: 100% merinowol.
 • Deze geblokte plaid is er in verschillende kleuren.
 • Kijk hier voor alle grijze plaids.

Onderhoud van een wollen plaid

Een wollen plaid heeft weinig onderhoud nodig. Wol is van nature vuil afstotend. Je plaid wordt dus niet snel vuil. Je kunt ‘m het beste af en toe even buiten laten luchten, dan is ie weer heerlijk fris. Net als je met je dekbed doet dus. Indien echt nodig, dan laten stomen.

Ookinhetpaars

Ons nieuwe e-magazine:
Kleur in je interieur

Wil je graag inspiratie voor het toevoegen van kleur aan je interieur? Wil je weten hoeveel accessoires je eigenlijk neer zou moeten zetten? Laat je inspireren door de ideeën in het Inspiratie E-magazine 'Kleur in je interieur'. Door de tips uit dit e-magazine toe te voegen ben jij straks trots op je eigen mooie huis en stap je iedere dag een fijn en warm interieur binnen. Want met kleur maak je van je huis een eigen thuis.
Vraag het E-magazine gratis aan

close-link

Ons nieuwe e-magazine:
Kleur in je interieur

Laat je inspireren door de ideeën in het Inspiratie E-magazine 'Kleur in je interieur'. Door de tips uit dit e-magazine toe te voegen ben jij straks trots op je eigen mooie huis en stap je iedere dag een fijn en warm interieur binnen.
Vraag het E-magazine gratis aan

close-link