Plaid wol: grijs, ruiten

Plaid wol: grijs, ruiten

74.95

Op voorraad

1 dag
Plaid wol: grijs
Plaid wol: grijs, ruiten

74.95

  • Grijs
  • 150 x 180 cm
  • Wol
  • Tweedmill Textiles
Kleur

Maat plaids

Materiaal

Grijze plaid van wol

Plaid in de kleur midden grijs. Geweven van 100% pure wol. Deze grijze plaid heeft een mooi ingeweven patroon met ruiten. De kleur van de ruiten is wolwit. De kleur grijs een mooie midden kleur grijs, een zachte kleur. Geeft je interieur een rustig accent maar valt toch op door het ruitenpatroon. Leg deze grijze plaid op je bank en je hebt meteen een mooi en warm accent in je woonkamer. Naast een mooi woonaccessoire is deze grijze woondeken natuurlijk ook heerlijk om onder te kruipen. Trek ‘m ‘s avonds over je heen en je hebt het behaaglijk warm.
Deze wollen plaid heeft een formaat van 150 cm breed bij 183 cm lang. Dat is een prettige maat voor op de bank. Je gebruikt ‘m om over je heen te trekken zodat je het lekker warm hebt. Gebruik je je plaid niet, hang ‘m dan mooi over de leuning of drapeer ‘m over je bank. Zo geeft deze grijze plaid je bank een mooi rustig accent. De grijze plaid heeft een stoer en warm uiterlijk door de mooie combinatie van het warme grijs met het ingeweven wolwit die een ruiten patroon vormt.
Hij is geweven in Engeland bij Tweedmill Textiles.
Hij is vrij dik geweven.

Wollen plaid in grijs

  • Formaat van deze woonplaid is 150 cm breed en 183 cm lang.
  • Merk: Tweedmill Textiles uit Engeland.
  • Materiaal: 100% pure wol.
  • Patroon: ingeweven ruiten in de kleur wolwit.
  • De kleur is grijs geweven met wolwit.
  • De franjes zijn grijs met soms wat wolwit.

Onderhoud plaid van wol

Je wollen plaid heeft weinig onderhoud nodig want wol is van nature vuil afstotend. Dus je plaid wordt niet snel vuil. Het is het beste om ‘m af en toe buiten luchten, dan is ie weer helemaal fris. Mocht het een keer toch echt nodig zijn, dan kan ie in de wolwas. Lees goed de instructies op het waslabel. Zo heb je jaren plezier van je wollen product.

Ookinhetpaars

Ons nieuwe e-magazine:
Kleur in je interieur

Wil je graag inspiratie voor het toevoegen van kleur aan je interieur? Wil je weten hoeveel accessoires je eigenlijk neer zou moeten zetten? Laat je inspireren door de ideeën in het Inspiratie E-magazine 'Kleur in je interieur'. Door de tips uit dit e-magazine toe te voegen ben jij straks trots op je eigen mooie huis en stap je iedere dag een fijn en warm interieur binnen. Want met kleur maak je van je huis een eigen thuis.
Vraag het E-magazine gratis aan

close-link

Ons nieuwe e-magazine:
Kleur in je interieur

Laat je inspireren door de ideeën in het Inspiratie E-magazine 'Kleur in je interieur'. Door de tips uit dit e-magazine toe te voegen ben jij straks trots op je eigen mooie huis en stap je iedere dag een fijn en warm interieur binnen.
Vraag het E-magazine gratis aan

close-link