Plaid lamswol: lichtblauw, lichtgroen blokken

Plaid lamswol: lichtblauw, lichtgroen blokken

92,-

Op voorraad

1 dag
Plaid lamswol: lichtblauw
Plaid lamswol: lichtblauw, lichtgroen blokken

92,-

  • Blauw, Groen
  • 137 x 180 cm
  • Lamswol
  • John Hanly
Kleur

,

Maat plaids

Materiaal

Plaid in lichtblauw met lichtgroen

Plaid lichtblauw, lichtgroen. Deze zachte wollen plaid heeft een blokken patroon in de kleuren: lichtblauw, lichtgroen en beige, alle drie in 2 nuances. Deze bank plaid is geweven door John Hanly, een familiebedrijf in Ierland. De grootte van de plaid is 137 cm bij 180 cm, een ideale maat voor op de bank of op bed.
Deze lichtblauwe met lichtgroene bank plaid is geweven van lamswol. Hij is redelijk dun geweven waardoor ie aanvoelt als een sjaal. Je slaat ‘m dus ook zo om je heen. Lekker comfortabel op de bank. Ondanks dat ie niet enorm dik is, is ie wel heerlijk warm. dat komt door de lamswol, die je goed warm houdt. Superzachte en mooie kwaliteit die niet pilt of kriebelt.
Door het kleurgebruik van lichtgroen, lichtblauw, en beige staat deze wollen plaid erg mooi in een rustig interieur met veel wit en houten meubels of een houten vloer. Combineer ‘m met woonaccessoires waarin het lichtblauwe of lichtgroene in terugkomt en je creëert een prachtig geheel.

Informatie plaid lichtgroen met lichtblauw en beige

  • Geweven van 100% lamswol. Lamswol is lekker zacht en is vuil afstotend, vormvast en duurzaam.
  • Kleuren: lichtgroen, lichtblauw, beige, wit.
  • Maat: 137 cm breed en 180 cm lang.
  • Merk: John Hanly een mooi familiebedrijf uit Ierland.
  • Hij wordt gratis verzonden!

Hoe onderhoud ik mijn lamswollen plaid?

Wol dus ook lamswol stoot het vuil af en je hebt dus weinig onderhoud aan je plaid. Laat de plaid af en toe even buiten luchten, dat is voldoende. Mocht het echt nodig zijn, dan is het het beste om je plaid te laten stomen.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Plaid lamswol: lichtblauw, lichtgroen blokken” te beoordelen

Ookinhetpaars

Ons nieuwe e-magazine:
Kleur in je interieur

Wil je graag inspiratie voor het toevoegen van kleur aan je interieur? Wil je weten hoeveel accessoires je eigenlijk neer zou moeten zetten? Laat je inspireren door de ideeën in het Inspiratie E-magazine 'Kleur in je interieur'. Door de tips uit dit e-magazine toe te voegen ben jij straks trots op je eigen mooie huis en stap je iedere dag een fijn en warm interieur binnen. Want met kleur maak je van je huis een eigen thuis.
Vraag het E-magazine gratis aan

close-link

Ons nieuwe e-magazine:
Kleur in je interieur

Laat je inspireren door de ideeën in het Inspiratie E-magazine 'Kleur in je interieur'. Door de tips uit dit e-magazine toe te voegen ben jij straks trots op je eigen mooie huis en stap je iedere dag een fijn en warm interieur binnen.
Vraag het E-magazine gratis aan

close-link