Plaid wol: lichtblauw, Starlight Blue

Plaid wol: lichtblauw, Starlight Blue

100,-

Uitverkocht

Informeer mij wanneer product weer op voorraad is.

 • Lichtblauw Grijs
 • 145 x 190 cm
 • Wol
 • McNutt
Kleur

Maat plaids

Materiaal

Merk

Wollen plaid lichtblauw

Lichtblauwe wollen plaid geweven van 100% pure wol. De kleur is heel lichtblauw grijsblauw, dus geen babyblauw. Een vergrijsde tint. De ene kant is iets blauwer, de andere kant iets grijzer. Dat geeft een mooi effect op je bank. De franjes zijn grijs. De plaid voelt stoer en zacht aan. Je kunt het gevoel het beste vergelijken met de ouderwetse dekens van vroeger. Stoer en warm. De plaid is niet heel dik, een gemiddelde dikte en fijn om om je heen te slaan als je op de bank zit. Omdat hij twee verschillende kanten heeft kun je afwisselen met welke kant je boven legt als je ‘m niet gebruikt en opgevouwen op je bank hebt liggen. Door de kleuren is ie ook mooi te combineren met bijvoorbeeld blauwe en/of grijze kussens. Maar ook erg mooi is een combinatie met rood of geel.
De maat van deze deken is 145 cm breed en 190 cm lang (de lengte is inclusief de franjes gemeten). Een mooie maat voor op je bank. Je past er goed onder en gebruik je ‘m niet, hang ‘m dan mooi over de leuning van je bank.
Deze grijsblauwe plaid heeft een mooie zachte vergrijsde tint. Hij is geweven in een Ierse weverij McNutt. McNutt bestaat al 60 jaar en heeft een prachtige collectie wollen plaids. Het kleurgebruik van McNutt is warm en krachtig.

Lictblauwe plaid

 • Kleur: grijzig blauw. Franjes zijn grijs. De ene kant is iets blauwer, de andere kant iets grijzer.
 • Formaat: 145 cm bij 190 cm inclusief de franjes. Een mooie maat voor een plaid voor over je bank.
 • Merk: McNutt, een traditionele weverij in Ierland met moderne designers.
 • Type: Flame Reversible.
 • Materiaal: 100% pure wol, schapenwol.
 • Voor mensen die niet tegen prikken kunnen: deze plaid voelt aan als een ouderwetse deken van vroeger en kan dus ook een beetje prikken.
 • Hier zie je alle blauwe plaids.

Onderhoud van een wollen plaid

Een wollen plaid heeft weinig onderhoud nodig. Wol is van nature vuil afstotend. Je plaid wordt dus niet snel vuil. Je kunt ‘m het beste af en toe even buiten laten luchten, dan is ie weer heerlijk fris. Net als je met je dekbed doet dus. Indien echt nodig, dan laten stomen. Je kunt ‘m eventueel bij 30 graden in de wasmachine wassen. Niet centrifugeren en niet uitwringen. Liggend uitgespreid laten drogen.

Ookinhetpaars

Ons nieuwe e-magazine:
Kleur in je interieur

Wil je graag inspiratie voor het toevoegen van kleur aan je interieur? Wil je weten hoeveel accessoires je eigenlijk neer zou moeten zetten? Laat je inspireren door de ideeën in het Inspiratie E-magazine 'Kleur in je interieur'. Door de tips uit dit e-magazine toe te voegen ben jij straks trots op je eigen mooie huis en stap je iedere dag een fijn en warm interieur binnen. Want met kleur maak je van je huis een eigen thuis.
Vraag het E-magazine gratis aan

close-link

Ons nieuwe e-magazine:
Kleur in je interieur

Laat je inspireren door de ideeën in het Inspiratie E-magazine 'Kleur in je interieur'. Door de tips uit dit e-magazine toe te voegen ben jij straks trots op je eigen mooie huis en stap je iedere dag een fijn en warm interieur binnen.
Vraag het E-magazine gratis aan

close-link