Plaid recycled wol: okergeel visgraat

Plaid recycled wol: okergeel visgraat

74.50

Op voorraad

1 dag
plaid wol okergeel visgraat
Plaid recycled wol: okergeel visgraat

74.50

 • Geel
 • 150 x 190 cm
 • Recycled wol
 • The Tartan Blanket Company
Kleur

Maat plaids

Materiaal

Plaid okergeel in visgraat patroon

Wollen plaid in een okergele kleurstelling met een mooi visgraat patroon. Het okergeel is geweven samen met beige. De visgraat is vrij klein en in lange banen geweven. Deze gele plaid is geweven van recycled wol. Dat betekent dat de restanten van de wol die bij het weven over blijven opnieuw worden gebruikt. Dit zorgt voor veel minder afval. De wol voelt sterk en warm aan. Hij is vrij vast (stevig dus) geweven waardoor deze wollen plaid extra warm is. Hij is wel lekker soepel want gemiddeld van dikte geweven. Heerlijk voor op de bank met een boekje en een mok thee. Deze plaid wordt geweven in Groot Brittannië in Schotland. Het merk heet The Tartan Blanket Company. Ze weven veel plaids in de originele tartan (ruiten) maar ook mooie visgraat patronen.
De maat is 150 cm breed bij 190 cm lang. De lengte is gemeten inclusief de franjes. De franjes zijn ongeveer 8 cm lang. Deze maat is ideaal voor op de bank. Trek je wollen plaid lekker over je heen en je hebt het nooit meer koud. Heerlijk behaaglijk. Uiteraard kun je ‘m ook als deken op het voeteneind van je bed gebruiken. Maar we hebben ook grote maat dekens voor over je hele bed.
Door de kleuren en het ruitenpatroon heeft ie een wat retro uitstraling. Terug naar vroeger. Maar ook weer helemaal van deze tijd met zo’n duurzaam product.
Deze plaid geeft je veel warmte. Wol isoleert goed maar ademt ook altijd. Daarom is het zo prettig om je heen te hebben. Hij is ook lekker dik.

Okergeel plaid

 • Kleur: warm okergeel, geweven met beige.
 • Maat: 150 cm breed bij 190 cm lang.
 • Materiaal: Recycled wol.
 • Patroon: visgraat in lange smalle banen.
 • Merk: The Tartan Blanket Company.
 • Bekijk eens al onze gele plaids.

Onderhoud van je wollen plaid

Deze plaid is geweven van 100% hergebruikte (dus recycled) wol. Wol is een natuur product. Van nature heeft wol een vuil afstotende eigenschap. Je hebt daarom dus vrijwel geen onderhoud aan deze wollen plaid. Het beste is om ‘m af en toe buiten te laten luchten, dan is ie weer heerlijk fris. Mocht het echt nodig zijn, dan kun je ‘m heel voorzichtig wassen met ene koud wolwasprogramma in de wasmachine. met de hand gebruik je al snel te warm water. Wil je er zeker van zijn dat de plaid mooi blijft, laat ‘m dan stomen. Zo heb je jaren en jaren plezier van dit mooie product.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
Gratis in je mail

Ons nieuwe e-magazine:
Kleur in je interieur

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Ellen: Heel erg bedankt voor het kleur e-magazine. Ik werd er helemaal blij van (en geïnspireerd).
close-link