Plaid organisch katoen chenille bruin

90,-

Uitverkocht


Wilt u een e-mail als het product weer op voorraad is?  • Bruin
  • 140 x 180 cm
  • Katoen
  • Klippan
Kleur

Maat plaids

Materiaal

Plaid bruin van katoen

Bruine plaid geweven van heerlijk zachte dikke katoen. Het katoen bestaat uit twee typen katoen. Er zit voor 35% organische eco-katoen in. De andere 65% is ook eco katoen maar deze noemen ze chenille. Chenille is een bepaalde manier van de katoendraden in elkaar draaien. Chenille katoen is extra dik door de dubbele draad. Dus dat betekent dat deze plaid echt behoorlijk dik en dus warm is. Een ideale plaid voor in de winter als je geen wol wil maar wel een lekkere behaaglijke warmte om je heen wilt hebben.
De plaid heeft een ingeweven patroon. Beide kanten zijn verschillend. De ene kant is het donkere bruin zoals je ziet op de foto. De andere kant is meer de achterkant en wat lichter doordat je er meer wit doorheen ziet. Drapeer je je plaid op de bank en zie je zo dus beide kanten geeft dat een mooi accent.
Deze katoenen plaid komt van het merk Klippan. Klippan is een merk uit Zweden dat bekend staat om zijn ecologisch geproduceerde producten en zijn hoge kwaliteit.
Deze bruine plaid is heerlijk zacht. Dat komt omdat het katoen na het weven is geborsteld. Dat geeft deze katoenen plaid zijn zachtheid. De rand van deze bruine plaid is afgezet met een mooie bies. Samen met het ingeweven patroon maakt het dat deze plaid een aanwinst is voor op je bank.
Echt lekker warm want hij is behoorlijk dik geweven. De kleur is mooi wat donkerder bruin, een warme kleur. Dat staat natuurlijk geweldig in een interieur met veel natuurlijke tinten en wit.
De katoen is ecologisch. Dat betekent dat er met zorg is omgegaan met het milieu, er worden namelijk geen schadelijke stoffen gebruikt bij de productie en verwerking van het katoen. Je koopt dus een eerlijk product.
Het katoen is erg zacht.

Katoenen plaid in bruin, merk Klippan

  • Formaat van deze bruine plaid is 140 cm breed en 180 cm lang. Dit is een normale maat voor een plaid en een ideaal formaat voor gebruik op de bank.
  • Materiaal: 100% organisch katoen. Heerlijk zachte katoen, echt niet stug.
  • Merk: Klippan uit Zweden.
  • Kleur: donkerbruin.
  • Patroon: Hjordis, een mooie ingeweven patroon. De andere kant laat wat wit zien dus is lichter van kleur.
  • Katoen gaat lang mee en het is dus een duurzaam product.

Hoe onderhoud je je katoenen plaid?

Deze katoenen plaid kan gewoon in de wasmachine bij max. 40 graden. Katoen kan altijd een beetje krimpen. Was ‘m dus de eerste keer voorzichtig met de hand. Bij wassen in de wasmachine niet centrifugeren. Raadpleeg voor het wassen altijd eerst het label voor instructies.

Gratis in je mail

Ons nieuwe e-magazine:
Kleur in je interieur

close-link