Plaid Gotland wol: ruiten, Multi Pastel

Plaid Gotland wol: ruiten, Multi Pastel

81.50

Uitverkocht

Informeer mij wanneer product weer op voorraad is.

  • Roze, Blauw
  • 130 x 200 cm
  • Gotland wol
  • Klippan
Kleur

,

Maat plaids

Materiaal

Ruiten plaid van Gotland wol

Prachtige Klippan plaid met een ruiten patroon in pasteltinten, roze en blauw. Geweven in een mooie ruit die lekker ouderwets retro aandoet. Maar juist weer helemaal hip is. De franjes hebben dezelfde kleuren als de plaid.

Deze plaid is geweven van 100% Gotland wol. Gotland schapen zijn een Zweeds ras. Dit ras was er al in de tijden van de Vikingen. De Gotland wol kun je erg vergelijken met mohair. Dik, glanzend en zijdezacht.
De wol is ecologisch geproduceerd. Dat betekent dat er met zorg is omgegaan met het milieu, er worden geen schadelijke stoffen gebruikt bij de productie en bij de verwerking van de wol. Ook staat het dierenwelzijn in een hoog vaandel.
Deze lekkere woondeken heeft mooie vrolijke kleuren: roze, blauw en lichtgrijs. Dat staat prachtig in een interieur met rustige en natuurlijke tinten zoals grijs, wit of beige.
Deze ruiten plaid is van het merk Klippan. Een Klippan deken is een aanwinst voor je interieur.

Wollen plaid in ruiten

  • Formaat van deze Klippan plaid is 130 cm breed en 200 cm lang. Dit is een standaardmaat voor een plaid en een ideale maat voor gebruik op de bank.
  • Materiaal: 100% Gotland wol. Gotland wol is extra dik en heerlijk zacht.
  • Merk: Klippan uit Zweden.
  • Kleuren: Roze, blauw.
  • De franjes hebben dezelfde kleuren als de plaid.
  • Wol gaat lang mee en het is dus een duurzaam product.

Hoe onderhoud je je wollen plaid?

Wollen plaids hebben weinig onderhoud nodig want wol is van nature vuil afstotend en bacterie werend. Laat ‘m af en toe buiten luchten, dan is ie weer helemaal fris. Mocht het echt nodig zijn, dan kun je deze woonplaid in een wol was programma wassen bij max. 30 graden Celsius.

Ookinhetpaars

Ons nieuwe e-magazine:
Kleur in je interieur

Wil je graag inspiratie voor het toevoegen van kleur aan je interieur? Wil je weten hoeveel accessoires je eigenlijk neer zou moeten zetten? Laat je inspireren door de ideeën in het Inspiratie E-magazine 'Kleur in je interieur'. Door de tips uit dit e-magazine toe te voegen ben jij straks trots op je eigen mooie huis en stap je iedere dag een fijn en warm interieur binnen. Want met kleur maak je van je huis een eigen thuis.
Vraag het E-magazine gratis aan

close-link

Ons nieuwe e-magazine:
Kleur in je interieur

Laat je inspireren door de ideeën in het Inspiratie E-magazine 'Kleur in je interieur'. Door de tips uit dit e-magazine toe te voegen ben jij straks trots op je eigen mooie huis en stap je iedere dag een fijn en warm interieur binnen.
Vraag het E-magazine gratis aan

close-link