Plaid lamswol Samba: zwart

Plaid lamswol Samba: zwart

76.50

Op voorraad

1 dag
Plaid lamswol Samba: zwart
Plaid lamswol Samba: zwart

76.50

 • Zwart
 • 130 x 200 cm
 • Lamswol
 • Klippan
Kleur

Maat plaids

Materiaal

Zwarte plaid van lamswol

Zwarte plaid met ingeweven visgraat motief. Heerlijke warme plaid van lamswol. Zwart is echt een hele stoere kleur voor in je huis. Je interieur krijgt een stoere, industriële uitstraling met zwart. Je kunt je woonkamer helemaal in zwart inrichten maar ook zwart gebruiken als stoer accent.
Deze zwarte plaid is geweven van lekkere dikke lamswol.
Deze plaid is lekker warm want hij is lekker dik geweven.
De lamswol die is gebruikt voor de plaid is ecologisch geproduceerd. Dat betekent dat er met zorg is omgegaan met het milieu tijdens de productie van het product. Er worden geen schadelijke stoffen gebruikt bij de productie en verwerking van de wol. Ook de wol zelf afkomstig van lammeren, is diervriendelijk en met zorg geschoren. Het scheren van lammeren en schapen draagt bij aan het vernieuwen van hun vacht en is dus prettig voor het dier.
Deze lekkere wollen plaid is niet te donker door het lichtere patroon dat er door heen geweven zit, de visgraat. Dat geeft ‘m levendigheid.
Deze lamswollen plaid is van het merk Klippan, een Zweeds merk kwaliteitsproducten.
Er is ook een bijpassend zwart kussen.

Wollen plaid in zwart

 • Formaat: 130 cm breed en 200 cm lang. Dit is een standaardmaat voor een plaid en een ideale maat voor gebruik op de bank.
 • Afgewerkt met franjes.
 • Materiaal: 100% lamswol.
 • Merk: Klippan uit Zweden.
 • Kleur: zwart.
 • Patroon: Samba, kleine visgraat.
 • Lamswol gaat lang mee en het is dus een duurzaam product.

Hoe onderhoud je je Klippan deken?

Wollen plaids hebben weinig onderhoud nodig want wol is van nature vuil afstotend en bacterie werend. Laat ‘m af en toe buiten luchten, dan is ie weer helemaal fris. Mocht het echt nodig zijn, dan kun je deze woonplaid in een wol was programma wassen bij max. 30 graden Celsius.

Ookinhetpaars

Ons nieuwe e-magazine:
Kleur in je interieur

Wil je graag inspiratie voor het toevoegen van kleur aan je interieur? Wil je weten hoeveel accessoires je eigenlijk neer zou moeten zetten? Laat je inspireren door de ideeën in het Inspiratie E-magazine 'Kleur in je interieur'. Door de tips uit dit e-magazine toe te voegen ben jij straks trots op je eigen mooie huis en stap je iedere dag een fijn en warm interieur binnen. Want met kleur maak je van je huis een eigen thuis.
Vraag het E-magazine gratis aan

close-link

Ons nieuwe e-magazine:
Kleur in je interieur

Laat je inspireren door de ideeën in het Inspiratie E-magazine 'Kleur in je interieur'. Door de tips uit dit e-magazine toe te voegen ben jij straks trots op je eigen mooie huis en stap je iedere dag een fijn en warm interieur binnen.
Vraag het E-magazine gratis aan

close-link