Stylingadvies

60,-

Stylingadvies

60,-

Stylingadvies.

Je vindt het echt heel lastig om te kiezen. Je ziet genoeg mooie plaatjes op Pinterest en Instagram, je vindt meerdere producten in onze webshop erg mooi, maar wat past nu echt in jouw huis en op jouw bank? Dan heb je een uitgebreider advies nodig. Onze ervaren styliste helpt je dan graag verder. Zij kijkt online met je mee. Ook nu kun je je foto’s en insturen of een Pinterestboard delen met ons en al je wensen aangeven.

Op basis van jouw foto’s en wat je mooi lijkt, maken we twee of drie collages of foto’s passend bij jouw wensen en huidige interieur. We geven ook een onderbouwing van de verschillende collages. Ook krijg je advies over het aantal producten dat je het beste kunt kiezen gelet op de grootte en opstelling van je meubels. Dit advies gaat ook online, dus via mail, What’s app of telefoon. Dit advies kost 60 Euro.

60,-

Stylingadvies

60,-

Persoonlijk advies

Vind je het lastig om te kiezen. Kom je er niet helemaal uit? Voor vragen over de kleur of materiaal kun je ons altijd bellen, mailen of appen. Voor een uitgebreider interieuradvies geeft Christy, onze interieurstyliste, jou graag een advies op maat. Volledig afgestemd op jouw interieur en wensen.

Ja, ik wil persoonlijk advies

Producten zien en voelen

Je kunt bij ons in het magazijn op afspraak langskomen en de producten zien en voelen. Neem gerust een stukje stof van de bank mee of een foto op je mobiel van je interieur. Zo kun je zien of een bepaalde kleur of een bepaald product echt in jouw interieur past.

Ja, ik wil een afspraak maken

Ons nieuwe e-magazine:
Kleur in je interieur

Wil je graag hulp bij het toevoegen van kleur aan je interieur? Laat je inspireren door de ideeën in het Inspiratie E-magazine 'Kleur in je interieur'. Door de tips uit dit e-magazine toe te passen ben jij straks trots op je eigen mooie huis en stap je iedere dag een fijn en warm interieur binnen. Want met kleur maak je van je huis een eigen thuis.
Vraag het E-magazine gratis aan

*Een kleine waarschuwing: het downloaden van dit e-magazine kan zorgen voor enthousiasme en hebberigheid. Je vindt gelukkig in het e-magazine ook de nodige links waarmee je de mooiste producten direct in de webshop kunt bestellen.
Ook ontvang je van ons 2 keer per maand de nieuwste interieurtips, zodat je steeds weer nieuwe inspiratie krijgt voor jouw interieur.