Stylingadvies

60,-

Stylingadvies.

Je vindt het echt heel lastig om te kiezen. Je ziet genoeg mooie plaatjes op Pinterest en Instagram, je vindt meerdere producten in onze webshop erg mooi, maar wat past nu echt in jouw huis en op jouw bank? Dan heb je een uitgebreider advies nodig. Onze ervaren styliste helpt je dan graag verder. Zij kijkt online met je mee. Ook nu kun je je foto’s en insturen of een Pinterestboard delen met ons en al je wensen aangeven.

Op basis van jouw foto’s en wat je mooi lijkt, maken we twee of drie collages of foto’s passend bij jouw wensen en huidige interieur. We geven ook een onderbouwing van de verschillende collages. Ook krijg je advies over het aantal producten dat je het beste kunt kiezen gelet op de grootte en opstelling van je meubels. Dit advies gaat ook online, dus via mail, What’s app of telefoon. Dit advies kost 60 Euro.

60,-

Persoonlijk advies

Vind je het lastig om te kiezen. Kom je er niet helemaal uit? Voor vragen over de kleur of materiaal kun je ons altijd bellen, mailen of appen. Voor een uitgebreider interieuradvies geeft Christy, onze interieurstyliste, jou graag een advies op maat. Volledig afgestemd op jouw interieur en wensen.

Ja, ik wil persoonlijk advies

Producten zien en voelen

Je kunt bij ons in het magazijn op afspraak langskomen en de producten zien en voelen. Neem gerust een stukje stof van de bank mee of een foto op je mobiel van je interieur. Zo kun je zien of een bepaalde kleur of een bepaald product echt in jouw interieur past.

Ja, ik wil een afspraak maken

Meld je nu aan voor onze interieurinspiratie
en ontvang direct €5 korting**Je ontvangt 2 keer per maand de nieuwste interieurtips. Na je aanmelding ontvang je direct de kortingscode die je bij je eerstvolgende bestelling kunt gebruiken.
Plaatshouder
Stylingadvies