Geen producten gevonden die aan je zoekcriteria voldoen.

Mooie tafelkleden van natuurlijke materialen

Hoewel we tegenwoordig vaak haast hebben en met het bord op schoot of staand aan de aanrecht eten, is niets zo gezellig als een mooi tafelkleed. Wil je de tafel eens echt mooi dekken, bijvoorbeeld voor een speciale gelegenheid of omdat er gasten komen eten, dan kies je natuurlijk voor één van de fraaie tafelkleden van House in Style of van het Deense merk Bungalow. Zoals je van ons gewend bent gaat het om producten van pure materialen die zo milieu vriendelijk mogelijk zijn geproduceerd.

Tafelkleden in gangbare maten

Wanneer we bij Ookinhetpaars inkopen doen we dat altijd zo praktisch mogelijk. We houden rekening met de maten van de meubels waar je het product voor gebruikt. Dat geldt voor banken en bedden, maar ook voor onze tafelkleden van natuurlijke linnen en pure katoen. Je kunt ze bestellen in kleine maten, voor over een bijzettafel maar uiteraard ook in een handzaam formaat voor de eettafel. Bij alle producten staan de maten en bijbehorende prijzen vermeld zodat je snel de juiste maat kunt selecteren. Als je wil, kun je meteen bijpassende servetten bij te bestellen om je tafelschikking helemaal af te maken. Neem daarvoor even contact met ons op.

Het wassen van tafelkleden

Tafelkleden moeten heet gewassen kunnen worden om vlekken van eten en drinken grondig te kunnen reinigen. Ook daar hebben we rekening mee gehouden. Katoen en linnen kan gewassen worden op 60 graden, een temperatuur die voor de meeste vlekken afdoende is. Wil je geen enorme klus hebben aan het strijken van je tafelkleed, hang het dan direct te drogen zodra de wasmachine klaar is.

Bestel je tafelkleed via onze webshop, dan heb je het zo snel mogelijk in huis.

Meld je nu aan voor onze interieurinspiratie
en ontvang direct €5 korting**Je ontvangt 2 keer per maand de nieuwste interieurtips. Na je aanmelding ontvang je direct de kortingscode die je bij je eerstvolgende bestelling kunt gebruiken.