Verzenden en retourneren

For world wide shipping, please contact me.

Verzenden

Ookinhetpaars verstuurt je product binnen Nederland gratis.
Naar België betaal je geen verzendkosten boven de €50, – Onder de €50, – betaal je een eigen bijdrage aan de verzendkosten van €6,95.
Alle kussens en plaids worden verzonden als pakket via PostNL met een trackingscode.

-Je krijgt altijd bericht als je bestelling op de post zit. Je krijgt dan ook een trackingsnummer zodat je de zending eenvoudig kunt volgen.

-Artikelen in de webshop zijn op voorraad tenzij anders aangegeven. Deze worden binnen 1-2 dagen na betaling verstuurd, tenzij anders vermeld bij het artikel. We nemen dan contact met je op om je te informeren over de levertijd.

-Volgens informatie van PostNL duurt bezorging van pakketten in Nederland 1 werkdag.
Ookinhetpaars is niet verantwoordelijk voor de bezorgtijden van PostNL.
Ookinhetpaars is niet verantwoordelijk voor eventuele fouten en/of vertragingen door PostNL.

Garantievoorwaarden/retourneren

We hopen natuurlijk dat je heel blij bent met je aankoop. Mocht je toch niet tevreden zijn over een artikel, dan kun je het artikel binnen 14 dagen na ontvangst retour sturen. Je kunt het artikel ruilen, of terugsturen. Retourzendingen dienen altijd vooraf aangekondigd te worden en in nieuwstaat en goed verpakt te worden verstuurd (graag in dezelfde doos). Vul daarbij dit formulier in. Verzending is voor rekening en risico van de koper. Pas na correcte ontvangst van het artikel verstuurt Ookinhetpaars het nieuw gekozen artikel of betaalt Ookinhetpaars het aankoopbedrag terug. Dit gebeurt binnen maximaal 7 dagen.

Duurzaam verpakken

Deels hergebruiken we ons verpakkingsmateriaal en verzenddozen met oog voor het milieu.