Wiegdeken grijs, ruitjes, Gotland

Wiegdeken grijs, ruitjes, Gotland

27,-

Uitverkocht

Informeer mij wanneer product weer op voorraad is.

 • Grijs, Beige, Wit
 • 65 x 90 cm
 • Gotland wol, Lamswol
 • Klippan
Kleur

Maat babydekens

Wiegdekens

Materiaal

Wiegdeken grijs met ruitjes van wol

Wollen wiegdeken in stoer ruitjes patroon. Kleuren: grijstinten, beige, wit. Deze mooie wiegdeken is gemaakt van 100% wol. De wol is Gotland wol. Gotland schapen zijn een inheems Zweeds ras. Ze waren er al in de tijden van de Vikingen. Gotland wol is warm en zacht. En omdat het weven van deze dekentjes ook in Zweden gebeurt is het een mooi lokaal product.

De rand van de blokken wiegdeken is afgezet met een festonsteek. Combineer deze mooie deken met andere kleuren uit de babykamer. Hou het rustig en neutraal met andere grijs, beige en wittinten. Of kies naast deze rustige kleuren juist voor een combinatie met fellere kleurtjes.
Deze Klippan wiegdeken is gemaakt van recycled wol met lamswol. Wol is een erg prettig materiaal om onder te slapen. Je baby houdt het lekker warm. Wol is een natuurproduct en ademt zodat je baby het nooit te warm kan krijgen. Wol is naast katoen het perfecte materiaal voor wiegdekens. Natuurlijk, prettig in gebruik en veilig. Niet al te dik geweven dus erg geschikt voor voorjaar, zomer en herfst.
Gebruik deze wiegdeken niet alleen in de babykamer want hij is functioneel op veel meer plekken. Wat dacht je er van om ‘m mee te nemen op reis in de auto, lekker warm en praktisch.
Deze wiegdeken staat superstoer in een mooi wiegje van hout of een wit geschilderde wieg waarin de natuurlijke tinten mooi naar voren komen, maar hij kan ook heel mooi een rustig accent geven in een ledikant in een fellere kleur.

Grijze wiegdeken wol

 • Kleur: grijstinten met wat beige en met wit.
 • Afgezet met een stoere festonsteek.
 • Materiaal: 25% Gotland wol, 75% lamswol, heerlijk zacht.
 • Formaat: 65 cm bij 90 cm. De juiste maat voor een wieg.
 • Merk: Klippan, een Zweeds merk met eco-keurmerk.
 • Veilig, warm, zacht. Qua dikte vooral geschikT voor het voorjaar, de zomer en het najaar.
 • Onderhoud: wolwas programma. Praktisch dus.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Wiegdeken grijs, ruitjes, Gotland” te beoordelen

Ookinhetpaars

Ons nieuwe e-magazine:
Kleur in je interieur

Wil je graag inspiratie voor het toevoegen van kleur aan je interieur? Wil je weten hoeveel accessoires je eigenlijk neer zou moeten zetten? Laat je inspireren door de ideeën in het Inspiratie E-magazine 'Kleur in je interieur'. Door de tips uit dit e-magazine toe te voegen ben jij straks trots op je eigen mooie huis en stap je iedere dag een fijn en warm interieur binnen. Want met kleur maak je van je huis een eigen thuis.
Vraag het E-magazine gratis aan

close-link

Ons nieuwe e-magazine:
Kleur in je interieur

Laat je inspireren door de ideeën in het Inspiratie E-magazine 'Kleur in je interieur'. Door de tips uit dit e-magazine toe te voegen ben jij straks trots op je eigen mooie huis en stap je iedere dag een fijn en warm interieur binnen.
Vraag het E-magazine gratis aan

close-link