Aliap: prachtige wiegdekens van 100% merinowol

aliap merionowol

Aliap: prachtige wiegdekens van 100% merinowol

Ontdek de prachtige merinowol wiegdekens van het merk Aliap. Deze wollen wiegdekens zijn gemaakt van 100% merinowol. Deze wollen wiegdekens zijn verkrijgbaar in een aantal mooie kleuren. De dekentjes zijn superzacht en prikken niet. Een wollen wiegdeken biedt warmte en isolatie en vooral in de winter zal de geboden warmte heerlijk zijn voor je kindje.

Maar in elk seizoen is de eerste week van je baby’tje cruciaal. Als je baby niet goed warm blijft kan ie gewicht verliezen. Daarnaast slaapt het kindje dan veel onrustiger (en jullie dus ook). Daarom raadt de kraamhulp het gebruik van wol aan. De zachtheid en warmte van wol zullen er voor zorgen dat je baby heerlijk kan slapen. Wollen dekens worden in verschillende kleuren aangeboden, zodat er een favoriete kleur uitgekozen kan worden. Let bij de aanschaf van een wollen babydeken op de wasvoorschriften, een speciaal wol-programma in de wasmachine of een handwas is vaak voldoende om de hoge kwaliteit te blijven waarborgen.

Diervriendelijk geproduceerde merinowol

Er is geen mulesing gebruikt bij de merinoschapen. Mulesing is het verwijderen van stroken woldragende huid aan de achterkant van een schaap om infectie met een parasiet te voorkomen. Uiteraard is dit een zeer dieronvriendelijke en pijnlijke methode. Ookinhetpaars werkt alleen samen met merken die diervriendelijke producten van wol maken. Dus de wol van Aliap is ook diervriendelijk geproduceerd. Merinowol is een natuurlijk materiaal met heel veel fijne eigenschappen. Het is niet alleen ontzettend zacht en hypoallergeen, maar ook lekker praktisch. Wol is namelijk van zichzelf water- en vuilafstotend, dus een kleine vlek poets je makkelijk weg. Als de wiegdeken opgefrist moet worden hang je ‘m lekker even buiten, net als met je dekbed. Moet ie écht even gewassen worden? Dan kan dat met de hand of in het wolwasprogramma op maximaal 30 graden. Makkelijker wordt het niet.aliap

Heerlijk slapen onder een wollen deken

Met zo’n prachtige kabelgebreide wollen wiegdeken slaapt jouw baby voortaan als een roosje! De deken is gemaakt van 100% merinowol. Dit is een bijzonder lichte, superzachte wolsoort die niet prikt. Hierdoor is deze wollen babydeken bij uitstek geschikt voor de gevoelige huid van je kleintje. Net als gewone wol heeft merinowol van nature een aantal hele fijne eigenschappen. Zo is merinowol heel goed ademend en temperatuurregulerend. Hierdoor houdt de grijze wollen wiegdeken je baby warm wanneer het koud is, en lekker koel wanneer het warm is. Ideaal voor het hele jaar door! De wiegdeken in grijs van merinowol is gebreid, en heeft een schattig kabelpatroon.

Merinowol is een natuurlijk materiaal met heel veel fijne eigenschappen. Het is niet alleen ontzettend zacht en hypoallergeen, maar ook lekker praktisch. Wol is namelijk van zichzelf water- en vuilafstotend, dus een kleine vlek poets je makkelijk weg. Als de wiegdeken opgefrist moet worden hang je ‘m lekker even buiten, net als met je dekbed. Moet ie écht even gewassen worden? Dan kan dat met de hand of in het wolwasprogramma op maximaal 30 graden. Makkelijker wordt het niet.

 

wiegdekens

Multifunctioneel dekentje

De wiegdeken is uitgevoerd in een afmeting van 75 bij 100 centimeter. Dit is natuurlijk een perfecte maat voor in de wieg, maar je kunt het wollen wiegdekentje ook gebruiken voor onderweg, bijvoorbeeld in de auto of Maxi Cosi. Wanneer je baby niet meer in de wieg slaapt, geef je ‘m een leuk plekje in de kinderkamer voor een warm en gezellig accent. Je kunt de babydeken natuurlijk ook gebruiken als speelkleedje op de grond, of om je kleintje heen slaan op de bank. De mogelijkheden zijn eindeloos. Zo zie je maar, deze wiegdeken gebruik je zeker niet alleen in de periode dat je kleintje in een wiegje slaapt, maar veel langer en vaker. En omdat de kwaliteit zo goed is blijft ie ook mooi. Kortom, van deze wollen babydeken hebben jij en je baby superlang plezier!

merinowol

Wij hopen je hiermee geïnspireerd te hebben om een kijkje te nemen in de nieuwe collectie van Aliap. Veel shopplezier voor jouw kleintje of wellicht als kraamcadeau voor een vriend(in)!

Kleur in je interieur magazine

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meld je nu aan voor onze interieurinspiratie
en ontvang direct €5 korting*



*Je ontvangt 2 keer per maand de nieuwste interieurtips. Na je aanmelding ontvang je direct de kortingscode die je bij je eerstvolgende bestelling kunt gebruiken.