Top 10 cadeau tips voor je interieur

blog interieur cadeau tips

Top 10 interieur cadeau tips

De feestdagen komen er weer aan. Sinterklaas, kerst; dagen vol gezelligheid, met de familie bij elkaar en natuurlijk ook wat mooie cadeautjes. Voor de echte interieur fan hebben wij de top 10 met de mooiste interieur cadeaus samengesteld. Dus hou je van interieur of zoek je een cadeau voor een woon fan? Dan ben je in deze blog aan het juiste adres. We hebben cadeaus samengesteld uit onze eigen shop, maar we keken ook lekker rond bij anderen. Dit is mijn eigen favoriete top 10 interieur cadeaus. Waarbij ik er zelf ook een paar op mijn verlanglijstje heb staan natuurlijk ;-).

Nummer 1 een mooi kussen voor op de bank

Natuurlijk gaan we als eerste voor een mooi kussen. Waarom? te verkrijgen in veel prijsklassen, in veel verschillende stijlen en kleuren en een kussen op de bank kan er altijd wel bij toch. Kies je voor een roze kussen voor een zoet accent, ga je voor een stoer blauw kussen of kies voor de zon in huis met een geel kussen? Ook erg mooi is een kussen olijfgroen.

kussen bio-katoen ruiten

Tip 2 een cactus

Je blijft ze zien in interieurs, een cactus. Wat zeg ik, een heleboel cactussen (of is het officieel cacti?) bij elkaar. Een leuk cadeau om te vragen want je hebt ze klein en betaalbaar of groot en duurder. En is het voor Sinterklaas kun je er als hulp Sint natuurlijk een prikkelend gedicht bij schrijven.

urban jungle cactus grijs kussen

Tip 3 een hamamdoek voor de sauna

Het is heerlijk om naar de sauna te gaan. En dan vooral in de winter vind ik. Buiten koud en heerlijk warm binnen relaxen in de sauna of het bubbelbad. O ja we moeten de kou wel even doorstaan onder die enge koude douche of dompelbad. Nou ja even snel dan en dan gauw weer de warmte in wat mij betreft.
Onmisbaar in de sauna is een fijne hamamdoek. Lekker om op te liggen op de bank in de droge sauna. Maar ook heerlijk om even om je heen te slaan. En om je aan het eind van een ontspannen dag mee af te drogen. Ben je geen sauna fan, gebruik je hamamdoek dan als handdoek voor in de badkamer. En met een mooi stapeltje hamamdoeken creëer je een fijne hamamsfeer in je badkamer. Een leuk cadeautje dus zo’n hamamdoek.hamamdoeken

Tip 4 een inspirerend interieurboek

Interieur inspiratie op doen, ik kan er geen genoeg van krijgen. Op TV, via blogs maar zeker ook uit een mooi boek over een bepaalde interieur stijl. Interieurboeken vind ik echte cadeautjes. Je koopt ze niet zo snel voor jezelf, tenminste ik doe dat niet zo snel, maar het zijn heerlijke cadeaus om te krijgen. O, en een tip, koop je interieur boek eens niet online bij dat dikke blauwe mannetje maar ga voor local shopping en bestel en koop ‘m bij je plaatselijke boekhandel. Veel leuker toch om daar lekker rond te neuzen.

Tip 5 een mooi notitieboek voor je interieur inspiratie ideeën

Bruis je ook altijd van de ideeën voor je interieur? Ben je continu bezig om schetsjes te maken van hoe je woonkamer er nu weer uit gaat zien? Of heb je nog plannen voor de keuken of slaapkamer? Teken en schrijf je plannen dan uit in een mooi notitieboek. Ik vind deze van het merk Nuuna prachtig. Een hele mooie voorkant maar ook de binnenkant is handig want er staan puntjes in. Handig voor je interieur schetsen dus. Je vindt ze bij de webshop My Lovely Notebook.

notitieboekjes grijs zwart

Tip 6 een poster voor de kinderkamer

We denken ook aan de kleintjes. Die willen natuurlijk ook een mooie kamer. En willen of beseffen ze dat zelf niet, dan wil mama dat wel 😉 Wat dacht je van een leuke poster voor op de muur van de baby- of kinderkamer? Een leuk interieur cadeau voor de kleine….of toch eigenlijk voor de ouders;-).  Dee mooie poster met die lieve maan vond ik bij Benikhip. Ik vind ‘m geweldig.
poster maan blauw

Tip 7 een wiegdeken voor iemand die zwanger is

We blijven even in de wereld van de kleintjes, of eigenlijk van toch weer van de (aanstaande) mama’s. Zoek je een mooi cadeau voor een zwangere vriendin? Dan is een mooie wiegdeken, of alvast voor later een ledikantdeken een erg mooi cadeau. Mooi voor in het wiegje of ledikant, met een deken geef je meteen de babykamer een warm accent. Maar ook om straks het kindje lekker in te wikkelen op de bank. Wij gaan voor de babydekens van Klippan.

Klippan ledikantdekens

Tip 8 Een Ixxi aan de wand

Heel hoog op mijn verlanglijstje staat een Ixxi. Je weet wel zo’n foto bestaande uit allemaal losse plaatjes. Ik wil er eigenlijk één in het toilet. Maar daar kan allen een vrij kleine maat en die hebben ze niet bij Ixxi. Misschien moet ik dan toch maar wat anders verzinnen. Maar ze zijn prachtig. Kies bijvoorbeeld voor kunst. En ga je dan voor klassiek of modern?

Tip 9 een extra zitplek: een poef

Het is altijd fijn om een extra zitplek te hebben. Voor als er visite komt of gewoon om zelf af en toe even op te zitten. Maar eigenlijk om lekker je voetjes op te leggen als je op de bank zit ;-). En het blijft natuurlijk een ontzettend leuk item. Ik ga in ieder geval voor een gebreide poef. Ik heb vroeger zelf veel gebreid dus breiwerk spreekt me enorm aan. Om zo’n poef zelf te breien lijkt me een behoorlijke klus. Nee dan zet ik ‘m liever op mijn verlanglijstje.

gebreide poef

Tip 10 een warme plaid

Een mooie plaid is natuurlijk ook een fijn woon cadeau. Ik kan natuurlijk niet zonder. Mooi over de leuning van de bank voor een kleurrijk accent. En natuurlijk lekker om onder te zitten of te liggen. Avondje Netflix, warme mok thee erbij en lekker onder mijn wollen plaid.
Deze beige plaid is net nieuw in de shop dus ik laat ‘m je graag zien.

beige alpacawollen plaid ruiten
Ik hoop dat ik je inspiratie heb gegeven voor jouw interieur verlanglijstje. Of voor het geven van een mooi interieur cadeau aan een dierbaar iemand. Een beetje vroeg maar ik wens je alvast hele fijne feestdagen.

Kleur in je interieur magazine

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meld je nu aan voor onze interieurinspiratie
en ontvang direct €5 korting*



*Je ontvangt 2 keer per maand de nieuwste interieurtips. Na je aanmelding ontvang je direct de kortingscode die je bij je eerstvolgende bestelling kunt gebruiken.