Fraaie dekens uit Scandinavië

blog dekens Scandinavie

Fraaie dekens uit Scandinavië

In Scandinavië is nog volop ruimte voor mens en dier. De schapen hebben dan ook volop gelegenheid om in de natuur te zijn en de beste grassen te eten. Het Scandinavische merk Silkeborg Uldspinderi heeft dit heel goed begrepen. Hun dekens zijn gemaakt van de beste kwaliteit wol. En dat niet alleen, alle producten worden op natuurlijke wijze geproduceerd.

grijze deken silkeborg uldspinderi

Mooie dekens in natuurlijke kleuren

Wil je een mooie deken voor op je bed dan is Silkeborg Uldspinderi een heel goede keuze. De dekens worden geweven van uitstekende Scandinavische wol die op natuurlijke wijze is gekleurd. Er komt geen chemisch proces aan te pas. De dekens zijn dan ook leverbaar in fraaie basiskleuren die heel eenvoudig met ieder interieur gecombineerd kunnen worden. Naast neutrale tinten als beige, bruin en grijs voeren de kleuren blauw, rood, zwart en groen de boventoon. Fraaie patronen zijn in de dekens geweven, maar je kunt ook kiezen voor effen. De dekens zijn verkrijgbaar voor een 1- of 2-persoonsbed.

dekens silkeborg uldspinderi

Dekens met een warme uitstraling

De dekens van Silkeborg Uldspinderi worden geleverd in twee series, de Natura serie en de Diamant serie. De Nature serie is te herkennen aan de natuurlijke kleur van de wol. De wol wordt gewassen volgens een gecertificeerd proces en vervolgens worden er fraaie dekens van geweven. De dekens van de Diamant serie hebben een mooi visgraat patroon en zijn beschikbaar in fraaie basiskleuren waar je eindeloos mee kunt combineren. Alle dekens hebben een ruim formaat zodat je ze royaal over je bed kunt leggen. Natuurlijk zijn ze ook heel geschikt op de bank of als speelkleed op het grasveld voor de kinderen. Wol is vuilafstotend van nature dus wassen is vrijwel nooit nodig. En mocht het toch een keer nodig zijn, dan kunnen ze in de wasmachine met het wolwasprogramma.

wollen dekens silkeborg uldspinderi

Richt je slaapkamer in met de mooie wollen dekens van Silkeborg Uldspinderi

Ben je op zoek naar een nieuwe deken voor je slaapkamer dan is het assortiment van Silkeborg zeker een aanrader. Je koopt hiermee wol die op natuurlijke wijze wordt geproduceerd. De schapen krijgen het beste gras zodat zij gezond zijn en daardoor een uitstekende kwaliteit wol leveren. Uiteraard gebeurt het scheren van de schapen op een diervriendelijke manier. De schapenboeren zijn zuinig op hun dieren en dat blijkt uit de manier waarop zij hun kuddes verzorgen. Je koopt met een deken van Silkeborg dan ook een puur natuur product dat zijn geld dubbel en dwars waard is. Als je de reinigingsvoorschriften in acht neemt heb je jaren plezier van je mooie deken. Bekijk de collectie van Ookinhetpaars.nl en verwen jezelf met een mooie Silkeborg Uldspinderi deken uit Scandinavië.
Niet alleen voor de slaapkamer, want Silkeborg Uldspinderi heeft ook een mooie collectie kussens en plaids.

silkeborg dekens wol

Kleur in je interieur magazine

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meld je nu aan voor onze interieurinspiratie
en ontvang direct €5 korting**Je ontvangt 2 keer per maand de nieuwste interieurtips. Na je aanmelding ontvang je direct de kortingscode die je bij je eerstvolgende bestelling kunt gebruiken.