Groen in je interieur

blog groen interieur

Kies jij voor groen in je interieur?

Veel mensen houden van de kleur groen. Zowel qua kleding als voor het interieur. Juist omdat groen zoveel mogelijkheden biedt om mee te combineren is groen in huis een goede keuze. Het is een kleur die verrassend past bij heel veel interieurstijlen. Dit geldt uiteraard in de eerste plaats voor planten. Veel mensen hebben groene planten in hun woning, soms zeer opvallende grote planten. Maar ook een muur in de woonkamer groen verven kan een verrassend effect hebben. Als je nog meer lef hebt, dan laat je groene vloerbedekking leggen. Het klinkt misschien vreemd, maar het kan een zeer verrassend effect hebben. Hou je het liever wat minder uitbundig kies dan voor je woonaccessoires in de kleur groen.

groen kussen

Groen en groen is niet hetzelfde – kies jouw groen voor jouw inrichting

Wie weet heb je nooit eerder de kleur groen voor je interieur overwogen. Andere kleuren lagen wellicht meer voor de hand. Groen is helemaal in in 2017, de trend Urban Jungle komt overal terug. Vind je het leuk om daarin mee te gaan, maar niet meteen je hele huis om te gooien, kunnen wat kleinere groene accenten heel veel doen.
Met een kussen in groen gecombineerd met een groene plaid op je bank of in je stoel voeg je een wat subtieler en erg mooi kleur accent toe aan je woonkamer.

kussens groen roze bank plaidEn niet elke kleur groen is hetzelfde. Limegroen is lekker fris en vrij fel. Donkergroen geeft al een heel ander effect op je bed en wie weet kom je tot verrassende inzichten. Omdat onze kussens en plaids in groen in verschillende tinten leverbaar zijn kun je eindeloos combineren in tinten, materialen en kleuren. Laat je fantasie werken en gun jezelf een compleet nieuwe uitstraling van je woonkamer. In het groen. Want jij durft dat gewoon.

groene plaid merinowol

Kies voor groen en je zult verrast zijn

Wil je een plaid of kussens in de kleur groen, dan vind je in onze webshop een zeer uitgebreid assortiment. Van mintgroen tot donkergroen en mooie plaids in gemengde kleuren waarbij groen al dan niet prominent aanwezig is. En als je dan een mooie plaid hebt uitgezocht voor op de bank, maak het geheel dan meteen af met een paar bijpassende kussens. Je kunt kiezen voor een effen plaid en kussens met een leuke print. Andersom kan natuurlijk ook. Zorg dat het geheel niet te druk wordt, groen is juist een kleur die rustgevend kan werken. Ook in de slaapkamer doet groen het prima, bijvoorbeeld met een mooie groene sprei of groene deken.

groene plaid bed slaapkamer
Wat vind jij van de kleur groen in huis? Word je er ook blij van?

Kleur in je interieur magazine

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meld je nu aan voor onze interieurinspiratie
en ontvang direct €5 korting**Je ontvangt 2 keer per maand de nieuwste interieurtips. Na je aanmelding ontvang je direct de kortingscode die je bij je eerstvolgende bestelling kunt gebruiken.